Doi bărbați au fost înjunghiați în Constanța, la interval de o oră. Cine sunt agresorii

Ultima actualizare: 03-03-2020 09:24

Autoritățile din Constanța au fost în alertă după ce două incidente sângeroase au avut loc luni seară. Doi bărbați au ajuns la spital după ce au fost înjunghiați, în interval de numai o oră.

Doar unul dintre agresori a fost prins, iar celălalt este căutat încă de autorități.

Oamenii legii au găsit și una dintre armele folosite, iar în oraș au fost organizate filtre şi a fost suplimentat numărul patrulelor.

În jurul orei 20, un bărbat în vârstă de 26 de ani anunţa printr-un apel la 112, cu ultimele puteri, că a fost înjunghiat şi că s-a prăbuşit pe un trotuar din faţa unui hipermarket. Imediat la faţa locului a ajuns o ambulanţă SMURD care i-a acordat primul ajutor.

Anca Chiriţă, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: "Echipajul medical de pe o ambulantă de terapie intensivă SMURD C a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor medical unui bărbat de 26 de ani ce prezenta multiple plăgi prin înţepare în zona spatelui."

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au reuşit să stea de vorbă cu bărbatul, care le-a spus că a fost înjunghiat şi a reuşit să fugă de atacatori până în locul unde a fost găsit de medici.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: "Colegii mei fac toate eforturile pentru identificarea autorului sau autorilor. În aceste momente colegii încearcă să facă toate eforturile pentru a identifica şi trage la răspundere pe cei responsabili."

Poliţiştii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă şi au făcut mai multe filtre atât în oraş cât şi la ieşiri pentru a-i prinde pe cei vinovaţi.

După doar o oră, un nou apel prin 112 anunţa că un alt bărbat este înjunghiat într-un gang, la nici un kilometru distanţă de unde a fost găsit primul.

În prima fază s-a crezut că este vorba de un alt atac al primului agresor, însă imediat poliţiştii şi-au dat seama că este vorba de fapt de o ceartă între fraţi.

Concubina victimei: "Când a ieşit afară, frate-su l-a înjunghiat cu cuţitul."

Fratele vinovat a fost prins la scurt timp şi reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. El urmează să fie dus la tribunal pentru a se cere măsura arestării preventive.

Din fericire, cei doi bărbaţi înjunghiaţi sunt în stare stabilă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO