Executorul care a venit sa-i ia 80.000 euro lui Dinu Patriciu n-a fost lasat sa intre

Dată publicare: 19-04-2013 13:01
Dată actualizare: 22-04-2013 01:11


Problemele se tin scai de miliardarul Dinu Patriciu, candva cel mai bogat roman din lume. Omul de afaceri este vizat de un executor judecatoresc care incearca sa recupereze pentru un fost partener de afaceri o datorie neplatita.

Deja Judecatoria Buftea a incuviintat executarea silita a lui Patriciu in contul acestei datorii.

La resedinta lui Dinu Patriciu, din Silistea Snagovului, a ajuns vineri un executor judecatoresc, cu o cerere de incuviintare a executarii silite. In baza acestui document, executorul solicita suma de 80.000 de euro, reprezentand datoria neplatita catre un fost partener de afaceri, Peter Imre.

Peter Imre sustine ca Dinu Patriciu i-ar datora aceasta suma de bani in contul unui bilet la ordin. Pentru ca aceasta suma nu a fost platita, Imre a apelat la un executor judecatoresc, iar acesta a cerut incuviintatea executarii silite sub toate formele, cererea fiind aprobata in luna martie de catre Judecatoria Buftea.

Vineri, executorul a ajuns la locuinta lui Dinu Patriciu, insa acesta nu era acasa. Prin urmare, nu i s-a permis accesul pe proprietate, iar executarea nu a avut loc.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO