Soc pe litoral. Un barbat s-a prabusit de la etajul 9 al unui hotel din Mamaia, sub ochii turistilor

Dată publicare: 05-06-2011 19:02
Dată actualizare: 08-06-2012 05:45


Duminica oribila in Mamaia, dupa ce un barbat s-a prabusit de la balconul hotel. A plonjat de la mare inaltime si a ramas inert, pe asfalt. Doctorii, ajunsi imediat acolo, au dat repede verdictul. Omul a murit pe loc.

Este greu de spus deocamdata daca a fost victima unui accident sau a propriei vointe.

Echipajul SMURD a fost solicitat in cazul unui pacient de 40 de ani, cazut de la etajul noua. Oaspetii hotelului se intreabau unii pe altii cine este victima.

Nici macar angajatii complexului nu pot da un raspuns clar cu privire la identitatea barbatului. Cu atat mai putin daca a fost vorba despre un accident, o crima sau o sinucidere. Trupul neinsufletit a fost dus pentru autopsie la laboratorul de medicina legala.

Anchetatorii merg pe trei variante: crima, sinucidere sau accident de munca. Politistii spera ca necropsia care va avea loc in cursul zilei de luni sa le ofere mai multe indicii. Omul nu avea asupra lui niciun act de identitate, iar angajatii hotelului insista ca nu il cunosc. Speculatiile pot fi multe. Poate lucra la negru sau poate era la furat. Deocamdata nu s-a prezentat nimeni la morga ca sa il recunoasca.

Cititi si:

Oradenii inoata si astazi in piscina unde ieri a murit o fata de 7 ani

 


VIDEO PROTVPLUS.RO