Cinci saci plini cu milioane de cartele SIM, găsiţi pe o stradă din Capitală


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 20 Noiembrie 2017 16:38
Categorie: Stiri actuale

Descoperire cel puţin ciudată făcută de un bărbat din Bucureşti! Omul a găsit pe o stradă cinci saci plini ochi cu cartele SIM. Bărbatul a văzut cum doi indivizi încarca într-o maşină sacii însă când i-a confruntat aceştia au luat-o la fugă.

Bărbatul a anunţat poliţia care a deschis acum o anchetă.

Duminică dimineaţă , bărbatul a ieşit să-şi plimbe câinele pe Calea Plevnei, din Capitală, când i-a zărit pe cei doi indivizi.

Curios, bărbatul a vrut să vadă ce este în sacii abandonaţi de cei doi indivizi , aşa că i-a desfăcut. Nu mare i-a fost mirarea când a văzut că înăuntru erau milioane de cartele SIM, destinate telefoanelor mobile. Omul chiar a încercat câteva dintre cartele şi a observat că funcţionează.

Pentru că nu a ştiut ce să facă cu ele, bărbatul s-a dus iniţial la DNA cu sacii, însă acolo, susţine el, procurorii ar fi ridicat din umeri şi l-ar fi trimis la poliţie. În final, omul a sunat la 112 şi a chemat poliţiştii.

Poliţiştii de la Secţia 3 au deschis o anchetă şi urmează să stabilească de unde provin vin sacii plini cu milioane de cartele SIM şi să îi găsească pe cei doi indivizi.

Reforma gunoiului în Mizil: tomberoane cu cip si acces cu cartele la ghenă
Cozi uriase si haos in statiile de metrou din Capitala. Cartelele imprimate invers au creat un adevar blocaj in Pipera
VIDEO PROTVPLUS.RO