Ce defecțiune avea „mașina morții” în care și-au găsit sfârșitul cei doi îndrăgostiți


Ultimul update: Marti 10 Decembrie 2019 19:12
Data publicarii: Marti 10 Decembrie 2019 17:08
Categorie: Stiri actuale

Ancheta continuă în cazul celor doi tineri, o fată în vârstă de 16 ani şi un băiat în vârstă de 19, care au murit asfixiaţi în maşină.

Poliţiştii au dispus o expertiză a autoturismului despre care au informaţii că ar fi avut toba spartă, ceea ce a dus la infiltrarea noxelor în interior.

Băiatul, care se întorsese recent din Italia, nu avea permis de conducere, spun surse din ancheta, şi nu a ştiut ce să verifice atunci când şi-a cumpărat maşina. Achiziţia a avut loc chiar cu o zi înainte de moartea brutală a celor doi.

În jurul orei 9, un bărbat din comuna Secuieni a dat alarma. Omul a anunţat poliţia după ce i-a văzut pe cei doi tineri nemişcaţi. Criminaliştii au apărut imediat.

Se pare că cei doi au stat cu motorul pornit toată noaptea şi s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

Anchetatorii au aflat că băiatul s-ar fi întors zilele trecute din Italia, unde muncea, şi ar fi făcut schimb de maşină cu un bărbat, din judeţul Vaslui.

S-a întâlnit cu adolescenta. Apoi, ar fi adormit amândoi în timp ce motorul mergea. S-a oprit abia când s-a terminat combustibilul. Medicii n-au avut cum să-i salveze.

Familiile celor doi sunt în stare de şoc. La fel şi vecinii care ştiau frumoasă poveste de dragoste dintre Madalina şi Adrian.

Există riscul spun experţii, ca autoturismul să fi avut o defecţiune a sistemului de evacuare a gazelor arse.

Bogdan Bălănescu, reprezentant service auto: „Aceasta este una dintre piesele care se pot deteriora în timp şi o dată deteriorată gazele nu mai ajung pe espamentul maşinii la final ci pot intra în habitaclu maşinii."

Nu este exclusă nicio problemă la climatizare.

Bogdan Bălănescu, reprezentant service auto: „Sub capota se acumulează gazele arse. Acestea vor intra pe admisia pe aer pentru sistemul de climatizare, trec prin filtru de polen şi ajung în habitaclul maşinii."

Poliţiştii au deschis un dosar de ucidere din culpă, în acest caz.

O acumulare toxică de gaz de eşapament se simte puţin în interiorul unei maşini, spun medicii. Simptomele sunt o uşoară stare de ameţeală şi iritaţii minore la nivel ochilor.

Apoi intervine leşinul, care poate fi fatal. Odată cu intrarea în sezonul rece, conducătorilor auto le este recomandat să facă o verificare amănunţită a sistemului de evacuare a gazului şi a celui de climatizare, pentru a înlătura orice pericol.

FULLSCREEN
Ce defecțiune avea „mașina morții” în care și-au găsit sfârșitul cei doi îndrăgostiți
  • /

Sursa: Pro TV

Tags: morți, mașină,

VIDEO PROTVPLUS.RO
Dragoș Petrescu – printre cei mai greu de convins. Concurenții trebuie să știe ce vor atunci când vor ajunge în fața lui și să îl convingă că o investiție poate fi returnată

04:47
Cătălin Zmărăndescu, de 4 ori tătic

C. Zmărăndescu: "I-am spus Matildei că urmează să aibă o surioară sau un frățior. Ne-am anulat vacanța din septembrie, atunci se naște copilul."


14:05
Ioana Ginghină, momentul adevărului

Ioana Ginghină: "Eu bănuiam că fostul soț este într-o relație.."


15:59
Bolile de inimă afectează tot mai mulți tineri

Fluctuațiile tensiunii și gheara în piept ar trebui să ne trimită imediat la medic. 

Dr. Adrian Linte: "Este indicat un control cardiac preventiv, după vârsta de 35 de ani."


10:23
Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40