Cătălin Moroşanu, despre tânărul care s-a dus călare să-și vadă soția care a născut: ”O lecţie de iubire"

Ultima actualizare: 29-03-2020 07:17
Cătălin Moroşanu, despre tânărul care s-a dus călare să-și vadă soția care a născut: ”O lecţie de iubire pe care niciun virus nu o poate învinge”
News.ro

Luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu l-a vizitat sâmbătă pe tânărul din Iaşi care a mers zilele trecute pe cal pentru a-şi vedea soţia la maternitate. Moroşanu i-a promis bărbatului că îl va ajuta să-şi găsească o casă.

 

Tânărul trăieşte la marginea municipiului Iaşi, în zona Dallas, într-o locuinţă improvizată de numai câţiva metri pătraţi, iar în această săptămână a fost oprit de poliţişti în centrul oraşului, pentru că, neavând alt mijloc de transport la dispoziţie, mergea călare la maternitate, unde soţia sa tocmai născuse.

Luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu l-a vizitat în cursul zilei de sâmbătă şi i-a dus alimente, promiţându-i că îl va ajuta să-şi găsească o locuinţă.

”Nu suntem pierdut complet moral”

Moroşanu a scris pe Facebook că tânărul “a oferit o lecţie de iubire şi umanitate pe care niciun virus nu o poate învinge“, el adăugând că această poveste îi dă încredere că “nu suntem pierdut complet moral“.

“Deşi nu are o casă a lui şi locuieşte într-o încăpere improvizată de şase metri pătraţi, Sergiu ne-a oferit o lecţie de iubire şi umanitate pe care niciun virus nu o poate învinge.

Asta îmi dă încredere că nu suntem pierduţi complet moral şi că totul va fi bine, indiferent de greutăţile care ne aşteaptă.
Va fi bine pentru el, pentru noi toţi.

Sergiu nu are maşină sau bani de taxi, aşa că a urcat pe cal pentru a ajunge la maternitatea din Iaşi unde soţia lui a născut un băieţel.

O poveste care trebuie să ne fie exemplu în aceste zile. Nu banii sunt totul în viaţă, iar situaţia dramatică prin care trece întreaga omenire ne arată asta“, a scris Cătălin Moroşanu pe Facebook.

Îl va ajuta să se mute într-o casă adevărată

Sportivul promite că îl va ajuta pe tânăr să se mute într-o casă “adevărată“.

“Cei care ne conduc trebuie să ia exemplu. Oameni buni, arătaţi că vă pasă de voi, de semenii voştri! Opriţi-vă din a fi răi şi hapsâni acum, când întreaga umanitate stă în mâinile voastre.

Ca să nu vă mai ţin mult. Sergiu jr a venit acasă alături de mama şi e bine sănătos.

De luni, vom începe demersurile pentru a putea găsi soluţia ca familia formată din doi adulţi şi trei copii mici să aibă parte de o casă adevărată“, afirmă Cătălin Moroşanu.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO