Acuzații grave la adresa Sandei Ladoși. Cântăreața se apără spunând că era ”casnică”

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Marti 28 Noiembrie 2017 12:33
Categorie: Actualitate

Cântăreaţa Sanda Ladoşi şi soţul ei, Ştefan Tache, au fost ridicaţi marți dimineața de procurorii DIICOT, într-un dosar privind o fraudă de aproximativ un milion de euro.

Prejudiciul ar fi fost creat Fondului Naţional pentru Garantarea Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii.

Artista a declarat că, în acest dosar, ea are calitate de suspect, deoarece era administrator și asociat la una din firmele vizate de investigația procurorilor.

De asemenea, Sanda Ladoși susține că nu se simte vinovată cu nimic, deoarece în perioada comiterii faptelor ea era ... casnică.

Sanda Ladoși: ”Eu în 2006 am rămas însărcinată, în 2007 am născut, iar evenimentele s-au petrecut în 2008 când eram cu copiii acasă, casnică”.
Reporter: Procurorii spun că evenimentele s-au petrecut în 2008-2014.
Sanda Ladoși: ”Păi și n-are importanță. Eu 10 ani am fost la domiciliu cu copiii și nu există niciun fel de document scris că eu aș fi făcut ceva”.

 

În acest dosar, procurorii DIICOT au făcut marți dimineaţă 10  percheziţii pentru destructurarea unui grup infracţional organizat suspectat de înşelăciune în formă continuată şi spălare de bani în formă continuată, în care sunt vizate 17 persoane.

Sanda Ladoşi şi soţul ei au fost ridicaţi de procurori marţi dimineaţă de la locuinţa lor şi duşi la audieri la sediul central al DIICOT.

Atâta timp cât nu sunt un om acuzat de ceva, doar că sunt suspect ... asta nu înseamnă nimic” - a mai spus Sanda Ladoși ulterior.

DIICOT a anunţat, marţi, că procurorii de la Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au făcut zece de percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în înşelăciune în formă continuată şi spălare de bani în formă continuată.

Conform DIICOT, în perioada 2008 - 2014, doi suspecţi au iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat specializat în înşelăciune în dauna unor instituţii de credit şi spălare de bani, prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obţinute din activitatea infracţională, grup la care au aderat şi pe care l-au sprijinit şi alte persoane.

De asemenea, în perioada 2008-2014, la intervale diferite de timp, suspecţii, în calitate de asociaţi/administratori sau împuterniciţi în cadrul mai multor societăşi comerciale, au indus în eroare Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii S.A. I.F.N. cu ocazia încheierii şi executării a două contracte de credit (acorduri cadrul de finanţare) şi 6 acte adiţionale prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase (finanţarea activităţii de leasing financiar) şi prin folosirea de mijloace frauduloase, producându-se o pagubă de 4. 344.939,50 de lei.

În acest dosar se fac cercetări vizând 17 persoane, iar la sediul DIICOT, Structura Centrală, vor fi duse la audieri 45 de persoane.

În anul 2013, soţul Sandei Ladoşi a fost arestat, fiind acuzat că a fost creierul unei reţele de evazionişti. Paguba ar fi fost atunci de patru milione de euro. Procurorii au descoperit atunci 18 firme de 3 categorii cele mai multe administrate de Ştefan Tache.

Atunci, Ştefan Tache a stat aproape trei luni în închisoare. Detalii AICI

Carmen Dan a fost audiată la DIICOT după ce s-a plâns că este victima unui șantaj

Carmen Dan a fost audiată la DIICOT după ce s-a plâns că este victima unui șantaj

VIDEO PROTVPLUS.RO

Marius Ancuța

Marius Ancuța, cunoscutul comentator de snooker, a murit la vârsta de 50 de ani

A fost câștigat marele premiu de la Loto 6/49. Unde a fost jucat biletul norocos

Funcţionari bănuiţi că au luat șpăgi de sute de euro pentru urgentarea dosarelor la "Prima casă"

Sunați la 112 dacă o vedeți pe această adolescentă. Mesajul Poliției Române

CTP: ”Președintele ne comunică faptul că muncește. Acum a profitat tactic”

Sentinţa definitivă în cazul dublei explozii din Sighetul Marmaţiei. Vinovaţii au scăpat de închisoare

fără apă Bacău

A șasea zi fără apă potabilă în Bacău. Situația delicată în care se află Spitalul Județean

Poveste înfiorătoare în Vaslui. O bunică şi-a salvat nepoata de 6 ani din mâinile unui vecin

Loto 19 iulie 2018. Numerele extrase joi

Putin redeschide "oraşul secret" în care a fost creată neurotoxina Noviciok

Un bărbat s-a legat cu cătușe de Guvern, afirmând că are benzină: ”Dăncilă să nu dea ordonanță”

Grevă japoneză la Ministerul Tineretului şi Sportului. Salarii de 1.300 de lei