Acuzații grave la adresa Sandei Ladoși. Cântăreața se apără spunând că era ”casnică”

×
Codul embed a fost copiat

Cântăreaţa Sanda Ladoşi şi soţul ei, Ştefan Tache, au fost ridicaţi marți dimineața de procurorii DIICOT, într-un dosar privind o fraudă de aproximativ un milion de euro.

Prejudiciul ar fi fost creat Fondului Naţional pentru Garantarea Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii.

Artista a declarat că, în acest dosar, ea are calitate de suspect, deoarece era administrator și asociat la una din firmele vizate de investigația procurorilor.

De asemenea, Sanda Ladoși susține că nu se simte vinovată cu nimic, deoarece în perioada comiterii faptelor ea era ... casnică.

Sanda Ladoși: ”Eu în 2006 am rămas însărcinată, în 2007 am născut, iar evenimentele s-au petrecut în 2008 când eram cu copiii acasă, casnică”.
Reporter: Procurorii spun că evenimentele s-au petrecut în 2008-2014.
Sanda Ladoși: ”Păi și n-are importanță. Eu 10 ani am fost la domiciliu cu copiii și nu există niciun fel de document scris că eu aș fi făcut ceva”.

Citește și
acc tecuci
Un tânăr de 15 ani a furat mașina părinților și a plecat să se plimbe. Momentul în care lovește un stâlp | VIDEO

 

În acest dosar, procurorii DIICOT au făcut marți dimineaţă 10  percheziţii pentru destructurarea unui grup infracţional organizat suspectat de înşelăciune în formă continuată şi spălare de bani în formă continuată, în care sunt vizate 17 persoane.

Sanda Ladoşi şi soţul ei au fost ridicaţi de procurori marţi dimineaţă de la locuinţa lor şi duşi la audieri la sediul central al DIICOT.

Atâta timp cât nu sunt un om acuzat de ceva, doar că sunt suspect ... asta nu înseamnă nimic” - a mai spus Sanda Ladoși ulterior.

DIICOT a anunţat, marţi, că procurorii de la Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au făcut zece de percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în înşelăciune în formă continuată şi spălare de bani în formă continuată.

Conform DIICOT, în perioada 2008 - 2014, doi suspecţi au iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat specializat în înşelăciune în dauna unor instituţii de credit şi spălare de bani, prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obţinute din activitatea infracţională, grup la care au aderat şi pe care l-au sprijinit şi alte persoane.

De asemenea, în perioada 2008-2014, la intervale diferite de timp, suspecţii, în calitate de asociaţi/administratori sau împuterniciţi în cadrul mai multor societăşi comerciale, au indus în eroare Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii S.A. I.F.N. cu ocazia încheierii şi executării a două contracte de credit (acorduri cadrul de finanţare) şi 6 acte adiţionale prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase (finanţarea activităţii de leasing financiar) şi prin folosirea de mijloace frauduloase, producându-se o pagubă de 4. 344.939,50 de lei.

În acest dosar se fac cercetări vizând 17 persoane, iar la sediul DIICOT, Structura Centrală, vor fi duse la audieri 45 de persoane.

În anul 2013, soţul Sandei Ladoşi a fost arestat, fiind acuzat că a fost creierul unei reţele de evazionişti. Paguba ar fi fost atunci de patru milione de euro. Procurorii au descoperit atunci 18 firme de 3 categorii cele mai multe administrate de Ştefan Tache.

Atunci, Ştefan Tache a stat aproape trei luni în închisoare. Detalii AICI

Articol recomandat de sport.ro
Kosovarii nu au uitat de România! Cum au reacționat după tragerea la sorți a preliminariilor Cupei Mondiale
Kosovarii nu au uitat de România! Cum au reacționat după tragerea la sorți a preliminariilor Cupei Mondiale
Citește și...
Carmen Dan a fost audiată la DIICOT după ce s-a plâns că este victima unui șantaj
Carmen Dan a fost audiată la DIICOT după ce s-a plâns că este victima unui șantaj

Carmen Dan a fost audiata la DIICOT în dosarul deschis în urma plângerii făcute chiar de ea. Ministrul de Interne s-a plâns că este victima unui şantaj şi a unei denunţări calomnioase.

Recomandări
Surse | Răsturnare de situație în privința candidatului comun. Ruptura produsă deja în noul Guvern
Surse | Răsturnare de situație în privința candidatului comun. Ruptura produsă deja în noul Guvern

Candidatul comun pentru alegerile prezidențiale de anul viitor este pus sub semnul întrebării în noul Executiv.

Sebastian Burduja, triumfător pe Facebook: România exportă curent din energie eoliană, „verde și ieftină”
Sebastian Burduja, triumfător pe Facebook: România exportă curent din energie eoliană, „verde și ieftină”

România exportă din nou energie, produsă acum din centralele eoliene, afirmă ministrul de resort Sebastian Burduja, care pledează pentru acest tip de energie verde. Apa din lacurile de acumulare, pentru energia hidro, trebuie păstrată, spune el.

Dezinformări în mediul online. Reacția MApN după campania de fake news legată de „legea dronelor”. Prevederile proiectului
Dezinformări în mediul online. Reacția MApN după campania de fake news legată de „legea dronelor”. Prevederile proiectului

Apărarea și securitatea României nu sunt amenințate de Aliați și parteneri, spune răspicat MApN, care dezminte astfel dezinformările apărute pe tema modificărilor legislative în ceea ce privește apărarea spațiului aerian național împreună cu NATO.