Acuzații grave la adresa Sandei Ladoși. Cântăreața se apără spunând că era ”casnică”

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Marti 28 Noiembrie 2017 12:33
Categorie: Actualitate

Cântăreaţa Sanda Ladoşi şi soţul ei, Ştefan Tache, au fost ridicaţi marți dimineața de procurorii DIICOT, într-un dosar privind o fraudă de aproximativ un milion de euro.

Prejudiciul ar fi fost creat Fondului Naţional pentru Garantarea Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii.

Artista a declarat că, în acest dosar, ea are calitate de suspect, deoarece era administrator și asociat la una din firmele vizate de investigația procurorilor.

De asemenea, Sanda Ladoși susține că nu se simte vinovată cu nimic, deoarece în perioada comiterii faptelor ea era ... casnică.

Sanda Ladoși: ”Eu în 2006 am rămas însărcinată, în 2007 am născut, iar evenimentele s-au petrecut în 2008 când eram cu copiii acasă, casnică”.
Reporter: Procurorii spun că evenimentele s-au petrecut în 2008-2014.
Sanda Ladoși: ”Păi și n-are importanță. Eu 10 ani am fost la domiciliu cu copiii și nu există niciun fel de document scris că eu aș fi făcut ceva”.

 

În acest dosar, procurorii DIICOT au făcut marți dimineaţă 10  percheziţii pentru destructurarea unui grup infracţional organizat suspectat de înşelăciune în formă continuată şi spălare de bani în formă continuată, în care sunt vizate 17 persoane.

Sanda Ladoşi şi soţul ei au fost ridicaţi de procurori marţi dimineaţă de la locuinţa lor şi duşi la audieri la sediul central al DIICOT.

Atâta timp cât nu sunt un om acuzat de ceva, doar că sunt suspect ... asta nu înseamnă nimic” - a mai spus Sanda Ladoși ulterior.

DIICOT a anunţat, marţi, că procurorii de la Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au făcut zece de percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în înşelăciune în formă continuată şi spălare de bani în formă continuată.

Conform DIICOT, în perioada 2008 - 2014, doi suspecţi au iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat specializat în înşelăciune în dauna unor instituţii de credit şi spălare de bani, prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obţinute din activitatea infracţională, grup la care au aderat şi pe care l-au sprijinit şi alte persoane.

De asemenea, în perioada 2008-2014, la intervale diferite de timp, suspecţii, în calitate de asociaţi/administratori sau împuterniciţi în cadrul mai multor societăşi comerciale, au indus în eroare Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii S.A. I.F.N. cu ocazia încheierii şi executării a două contracte de credit (acorduri cadrul de finanţare) şi 6 acte adiţionale prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase (finanţarea activităţii de leasing financiar) şi prin folosirea de mijloace frauduloase, producându-se o pagubă de 4. 344.939,50 de lei.

În acest dosar se fac cercetări vizând 17 persoane, iar la sediul DIICOT, Structura Centrală, vor fi duse la audieri 45 de persoane.

În anul 2013, soţul Sandei Ladoşi a fost arestat, fiind acuzat că a fost creierul unei reţele de evazionişti. Paguba ar fi fost atunci de patru milione de euro. Procurorii au descoperit atunci 18 firme de 3 categorii cele mai multe administrate de Ştefan Tache.

Atunci, Ştefan Tache a stat aproape trei luni în închisoare. Detalii AICI

Carmen Dan a fost audiată la DIICOT după ce s-a plâns că este victima unui șantaj
Carmen Dan a fost audiată la DIICOT după ce s-a plâns că este victima unui șantaj
VIDEO PROTVPLUS.RO
jandarmi
Jandarmii, trimişi să păzească metroul din Bucureşti. Legea a fost votată
Patriarhul Daniel: „Bogăția nu e rea în sine, pentru că vine de la Dumnezeu”
Comitetul Evreiesc American: Oricare ar fi problema cu Iohannis, cu siguranţă antisemitismul nu e
Ce ar fi făcut agresorul din Alba în timp ce era după gratii. A ajuns de 24 de ori la judecător
Autocar cu 25 de pasageri la bord implicat într-un accident rutier, în Sibiu
Cazul controversatului tablou de Picasso. Procurorii DIICOT au început urmărirea penală in rem
Catei
Căței din estul Europei, vânduți ilegal pe piața neagră. De unde provin traficanții
Șeful Parlamentului European, la București: ”A venit momentul să accelerăm aderarea României la zona Schengen”
Greva de la metrou, programată pentru astăzi, nu se mai ține
Anchetă după scandalul asistentelor false din Suedia. 150 de şcoli ar emite diplome fără acoperire
Cum au fost surprinși doi tineri într-un magazin din Brașov. Pedeapsa primită
Guvernul împrumută milioane ca să construiască puşcării noi, cu baie în celulă