Sotul Sandei Ladosi, audiat de DIICOT.Lui Stefan Tache i s-a facut rau si a avut de nevoie de medici

Ultima actualizare: 24-11-2013 01:49

Astazi a fost o zi grea si pentru Stefan Tache, sotul cantaretei Sandei Ladosi. Omului de afaceri i s-a facut rau in timp ce era audiat la sediul DIICOT.

Procurorii au chemat o ambulanta, iar echipajul i-a acordat primul ajutor. Dupa ce medicii l-au pus pe picioare, Stefan Tache a fost dus inapoi in arestul Politiei Capitalei, unde este retinut pentru evaziune fiscala.

Omul de afaceri Stefan Tache se afla de o luna si jumatate in arest, dupa ce procurorii DIICOT l-au acuzat ca ar fi fost creierul unei retele de evazionisti. 4 milioane de euro ar fi paguba adusa statului. Inca din octombrie barbatul a avertizat ca e bolnav, iar detentia il impiedica sa-si urmeze tratamentul. Astazi i s-a facut rau:

"- A venit ambulanta pentru dvs?

- Da.

- Vi s-a facut rau?

- Da, sunt bolnav de cancer la colon"

Anchetatorii il acuza pe omul de afaceri ca ar fi importat materiale de constructii, pe care le-a vandut ulterior fara a plati TVA.

Procurorii au descoperit 18 firme de 3 categorii cele mai multe administrate de Tache. Prima categorie achizitiona marfa din Uniunea Europeana. Prin intermediul celei de-a doua se derulau operatiuni financiare fictive, astfel incat importatorii sa aiba cheltuieli mari, pentru a da cat mai putin TVA la stat. Ultima categorie de firme este cea care furniza documente false pentru celelalte.

Dupa o serie de perchezitii desfasurate la inceputul lunii octombrie, procurorii DIICOT au adus la audieri 11 persoane. Pe langa teancuri de documente, in casele unora dintre ei au fost gasite si 12 arme de foc - pusti si pistoale.

Pe langa problemele cu legea, Stefan Tache pare sa aiba acum probleme si in casnicie.

Barbatul este casatorit cu Sanda Ladosi de peste 10 ani. In trecut, cantareata a declarat ca niciodata nu si-a intrebat sotul despre afacerile pe care le face: "Cand ne-am casatorit am stabilit ca fiecare sa isi vada de treaba si nu ne-am amestecat afacerile. Sincera sa fiu, nu stiu ce afaceri face si nici nu ma intereseaza foarte tare."

Ancheta se apropie de final, iar Stefan Tache si ceilalti suspecti vor fi trimisi in judecata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO