Bataie FILMATA intr-un restaurant din Mangalia. Presupusii membri ai unui clan interlop au atacat un grup de tineri

Ultima actualizare: 18-12-2014 07:05

Un fost sportiv de performanta, vicecampion national la box in 2010, este acuzat de mai multi tineri din Mangalia ca i-ar fi batut intr-o incaierare generala care a avut loc intr-un restaurant din oras.

Victimele spun ca singurul motiv a fost acela ca au intervenit sa-si salveze un prieten in pericol sa fie atacat, asa ca agresorii, printre care si fostul boxeur, si-au varsat furia pe ei.

Scandalul a avut loc intr-un restaurant din Mangalia, unde petreceau atat victimele cat si atacatorii. La un moment dat, cativa indivizi au vrut sa-l loveasca pe un tanar de la o alta masa, dintr-un motiv ramas deocamdata necunoscut. Prietenii lui i-au sarit in ajutor si s-a declansat o bataie generala.

Victimele spun ca atacatorii, care ar face parte dintr-un clan interlop din Mangalia, i-au snopit.. Printre ei si Ionut Neascu, vicecampion national la box, la seniori, in 2010. Tinerii batuti au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale. Nu au ramas internati, dar luni s-au prezentat la medicina legala pentru certificate, apoi spun ca vor depune plangeri la politie. Patru dintre atacatori sunt deja cercetati pentru tulburarea linistii si ordinii publice
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO