Bataie FILMATA intr-un restaurant din Mangalia. Presupusii membri ai unui clan interlop au atacat un grup de tineri

15-12-2014 13:05

Un fost sportiv de performanta, vicecampion national la box in 2010, este acuzat de mai multi tineri din Mangalia ca i-ar fi batut intr-o incaierare generala care a avut loc intr-un restaurant din oras.

Victimele spun ca singurul motiv a fost acela ca au intervenit sa-si salveze un prieten in pericol sa fie atacat, asa ca agresorii, printre care si fostul boxeur, si-au varsat furia pe ei.

Scandalul a avut loc intr-un restaurant din Mangalia, unde petreceau atat victimele cat si atacatorii. La un moment dat, cativa indivizi au vrut sa-l loveasca pe un tanar de la o alta masa, dintr-un motiv ramas deocamdata necunoscut. Prietenii lui i-au sarit in ajutor si s-a declansat o bataie generala.

Victimele spun ca atacatorii, care ar face parte dintr-un clan interlop din Mangalia, i-au snopit.. Printre ei si Ionut Neascu, vicecampion national la box, la seniori, in 2010. Tinerii batuti au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale. Nu au ramas internati, dar luni s-au prezentat la medicina legala pentru certificate, apoi spun ca vor depune plangeri la politie. Patru dintre atacatori sunt deja cercetati pentru tulburarea linistii si ordinii publice
 


VIDEO PROTVPLUS.RO