Bataie cu furci, topoare, bate si sabii in judetul Cluj. Scenele de groaza la care au asistat neputinciosi localnicii

Ultima actualizare: 04-03-2016 07:06

Zeci de politisti si membri ai trupelor speciale au intervenit de urgenta, luni seara, intr-o localitate de langa Dej, judetul Cluj, dupa ce doua grupuri de indivizi s-au luat la bataie cu furci, topoare, bate si o sabie.
 

Speriati, oamenii din zona, neimplicati in conflict, au alertat autoritatile, care cu greu au reusit sa stapaneasca multimea. Trei persoane, printre care si un baiat de 16 ani, au fost ranite si transportate la spital.

Scandalul a izbucnit luni seara, inainte de miezul noptii - in localitatea Recea Cristur. Martorii povestesc ingroziti ca au vazut zeci de persoane care isi imparteau lovituri in stanga si-n dreapta, iar cateva femei cu copii in brate fugeau care incotro.

Dupa apelul la 112, la fata locului au ajuns zece echipaje de politie si un echipaj al trupelor speciale din Cluj. Acestia au reusit cu greu sa linisteasca spiritele, iar in urma scandalului trei persoane au fost transportate la Spitalul din Dej.

Mai multi indivizi care au luat parte la incaierare, cu varste cuprinse intre 16 si 50 de ani, au fost audiate luni seara de politisti si sunt cercetate pentru incaierare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO