Pregatiri cu avioane de vanatoare pentru parada de 1 Decembrie.Festivitatea, LIVE pe stirileprotv.ro

Dată publicare: 27-11-2011 18:48
Dată actualizare: 30-10-2012 20:43


Avioane de vanatoare si elicoptere militare au survolat duminica cerul Capitalei. Peste 1.200 de militari si angajati ai Ministerului de interne, SRI si SPP au participat la ultimele repetitii pentru marea parada de la 1 Decembrie.

Dupa ce au fost puse la punct ultimele detalii legate de repetitia generala, la ora 11.00 fix s-a dat startul paradei... de proba.

Cu uniformele impecabile si bocancii lustruiti, militarii, jandarmii, ofiterii SRI si SPP au trecut mandri pe sub Arcul de Triumf. Dupa ei au urmat soldatii din Drill Team, cei care trebuie sa manuiasca armele cu precizie intr-un exercitiu demonstrativ. Aici au fost si momente de stangacie. Arma unei frumoase in uniforma nu a fost bine asamblata si s-a desfacut, dar pentru asemenea probleme se si face repetitia.

Pentru ca vremea a permis, cerul Capitalei a fost brazdat si de elicoptere, avioane de lupta si aeronavele de transport ale armatei.

Pentru prima oara in instoria paradei, va defila si cavaleria Politiei Locale. Sunt 24 de cai superbi, in frunte cu Mina, o iapa frizian olandez, pe cat de mare, pe atat de blanda

Pe 1 Decembrie, defilarea va incepe la ora 11.00 si va dura 45 de minute. Dar circulatia rutiera va fi restrictionata in zona Arcului de Triumf intre orele 9 si 15.


VIDEO PROTVPLUS.RO