Aplicaţia prin care românii îşi curăţă hainele. "Avem un buton magic"

Ultima actualizare: 16-01-2020 19:43

Pentru oamenii ocupați, care nu mai au timp de cumpărături ori să-și ducă mașina și rufele la spălătorie, au apărut aplicații care le ușurează viața.

Predau curierului într-un minut hainele, iar a doua zi le vin acasă curățate. La fel de repede pot comanda și primi mâncare și alte produse necesare în casă.

În timp ce clienții sunt la birou sau acasă, Marius străbate orașul în lung și în lat pentru a onora comenzile. Preia hainele și le duce la curățătorie, unde sunt spălate, uscate, călcate și împachetate de profesioniști. Totul de pe-o zi pe alta.

Daniela a plasat comanda direct de la birou. Pentru două rochii și două seturi de lenjerii a plătit 120 de lei.

Daniela Csenger, clientă: „Am evitat drumurile spre anumite locații aglomerate. Mi-a fost foarte simplu pentru că nu a trebuit să mai port acei saci imenși în spate.”

Pentru curățarea unui sacou, clienții plătesc cel puțin 17 lei, pentru o cămășă 11 lei, iar pentru o rochie, 30 de lei.

Cristi Toanchină, reprezentant aplicație: „Noi avem, practic, două livrări. Ridicăm și livrăm la domiciliu, deci sunt două segmente. Noi acum avem un preț în aplicație care, evident, este de încurajare. Este de 2,99 lei."

Cei care consumă alcool și nu vor să își lase mașina în fața clubului pot chema doi șoferi prin intermediul unei aplicații de taxi. Unul îl duce acasă pe client, celălalt îi aduce mașina în siguranță.

O altă aplicație îi scutește pe utilizatori de un drum la supermarket. Trimit lista, iar produsele sunt aduse până la ușă.

Clienții pot comanda de la mâncare și cadouri, până la decorațiuni sau produse de îngrijire.

Victor Racariu, reprezentant aplicație: „Noi zicem că avem un buton magic care se numește "orice", prin care își pot comanda chiar orice își doresc. Și acolo găsim de la lucruri foarte specializate pe care poate nu le avem în aplicație, eu de exemplu mi-am comandat oglinzi de mașină."

Tot pe net clienții găsesc și servicii de spălătorie la domiciliu. Un pachet de baza pornește de la 40 de lei, în timp ce pachetul VIP poate ajunge la 250 de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO