IMAGINI SOCANTE. Momentul in care Andrei Iucinu Tinu este muscat de o vipera. Starea lui este buna

Ultima actualizare: 26-10-2012 22:57
IMAGINI SOCANTE. Momentul in care Andrei Iucinu Ti...
IMAGINI SOCANTE. Momentul in care Andrei Iucinu Ti...

Andrei Tinu, internat ieri de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce a fost muscat de o vipera, a fost operat de urgenta sambata seara.

Medicii au intrat in alerta cand au observat ca starea pacientului se inrautateste, dupe ce initial a fost stabilizat. Fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu a ramas in continuare internat si, pentru moment, starea lui este buna.

Andrei Tinu se afla in sectia de toxicologie, este constient si stabil, dar medicii stau in continuare atenti, ca nu cumva sa apara complicatii post-operatorii. Starea lui s-a agravat aseara dupa ce hematomul de la o mana s-a extins la brat, asa ca specialistii l-au supus unei interventii chirurgicale.

El a intrat in operatie in jurul orei 22:00 si, dupa doua ore, medicii i-au anuntat familia ca totul a decurs bine. Abia dupa ce au primit aceasta veste, mama lui Andrei si prietenii de familie au plecat spre casa. El a ajuns la spital cu o intoxicatie severa cu venin, iar in aceste situatii, spun doctorii, inima si rinichii sunt cele mai afectate organe.

Andrei Iucinu a ajuns ieri la pranz la Spitalul Floreasca, dupa ce a fost muscat de o vipera cu corn din propria crescatorie, aflata in judetul Giurgiu.

Pana in capitala sunt peste 50 de kilometri. N-a reusit sa ajunga la destinatie, dupa doar 40 de km si aproximativ 25 de minute petrecute in masina, in localitatea Jilava, mana dreapta incepuse sa i se umfle. De aici a fost preluat de ambulanta.

Paramedicii l-au dus imediat la Urgenta. O echipa complexa de specialisti l-a si supus primelor investigatii. Efectele veninului erau din ce in ce mai puternice.

Andrei Tinu si-a deschis o crescatorie de vipere impreuna cu mai multi prieteni. Veninul recoltat este folosit in industria medicala si poate ajunge la un pret de 2000 de euro pe gram.
Veninul viperei cu corn poate ucide un om in cateva ore daca nu e administrat de urgenta serul anti-viperin.

.

Sursa video: RTV.net

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!