Moment emotionant la Gala Mediafax 2014. Medicii implicati in accidentul aviatic din Apuseni s-au intalnit cu salvatorii lor

Ultima actualizare: 02-04-2014 12:30

Intamplari, personaje si personalitati care impreuna ar putea construi tara pe care ne-o dorim cu totii.

UPDATE: Acesta a fost motivul pentru care, marti seara, la Gala Mediafax de la Ateneul Roman zece premii de excelenta au ajuns la oameni pe care organizatorii i-au numit "stirile bune ale Romaniei". Distinctiile au fost oferite de mari actori care au intruchipat celebritati istorice.

Radu Beligan, actorul care detine recordul mondial pentru longevitate pe scena, a primit marele premiu al Galei valorilor. Pe scena Ateneului Roman au urcat si motii din Apuseni: "Suntem foarte emotionati si am facut numa' un gest ce trebuie sa facem in tara asta unul pentru celalalt. Va multumim frumos! Sa dea Dumnezeu sanatate doctorilor pentru a salva vieti in continuare"

I-au urmat, in aplauzele celor peste 700 de oameni din sala, medicii pe care i-au salvat: Radu Zamfir, Valentin Calu si Catalin Pivniceru.

"Dedic acest premiu tuturor colegilor mei, asistente, medici, oameni care lucreaza in spitale si care salveaza viata in fiecare zi. Multumesc Mediafax!" - a declarat Valentin Calu.

Un premiu special au primit fostul presedinte al Republicii Moldova Mihai Ghimpu si echipa care a lucrat pentru recunoasterea limbii romane ca limba oficiala peste Prut.

"Cu toate deportatile, foamete organizata, nationalizare, inchidere de biserici, de gradinite, de scoli, noi romanii moldoveni din stanga Prutului am rezistat! Si astazi, pe meleagurile fostei Basarabii, flutura tricolorul", a declarat acesta.

Au mai fost premiati oameni de televiziune, oameni ai legii, antreprenori si analisti. In total saptesprezece personalitati care, in felul lor, au schimbat ceva in Romania.

Agentia de presa Mediafax a lansat si un site special dedicat evenimentului la adresa http://www.mediafax.ro/gala/

Lista laureatilor Galei MEDIAFAX 2014 - Gala Valorilor:

- Marele Premiu - Premiul pentru construirea legendei prin performanta – Radu Beligan
- Premiul pentru excelenta in comunicare - Eugenia Voda
- Premiul pentru competenta - comisar-sef Aurel Calin
- Premiul pentru exprimare libera – Ionut Dumitru
- Premiul pentru performanta in antreprenoriat – Marcel Barbut
- Premiul pentru voluntariat in cauze etice si caritabile – salvatorii din Apuseni: Argentin Todea, Gheorghe Giurgiu si Gheorghe Trif
- Premiul pentru transformarea profesiei intr-o religie - medicii Radu Zamfir, Valentin Calu, Catalin Pivniceru
- Premiul pentru educatie – Dascalul Romanilor – Simona Baciu, fondatoarea Transylvania College
- Premiul pentru fortarea limitelor - coregraful Gigi Caciuleanu
- Premiul pentru promovarea spiritului si culturii romane – Mihai Ghimpu, Valeriu Munteanu, Corina Fusu, Gheorghe Brega

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO