Activitate suspectă pe WhatsApp-ul Luizei Melencu. Posibilele explicații


Ultimul update: Vineri 16 August 2019 07:46
Data publicarii: Vineri 16 August 2019 07:38
Categorie: Stiri actuale
Luiza Melencu

Una dintre colegele Luizei Melencu a semnalat familia tinerei și anchetatorii după ce în grupul de WhatsApp al clasei a apărut activitate pe contul fetei de 18 ani dispărută în luna aprilie și pe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o.

Potrivit bunicului Luizei, citat de Adevărul.ro, contul de WhatsApp al fetei a rămas activ până în noaptea de 14 spre 15 august, când la ora 00:56 a ieșit din grupul respectiv.

După aceea, prietena Luizei a încercat să apeleze numărul, însă telefonul era închis. Până la acel moment, se putea vedea că ultima dată fata a fost activă pe WhatsApp în 14 aprilie 2019, a mai spus tânăra, conform sursei citate care a publicat și capturi foto.

Experții consultați de Adevărul susțin că există mai multe variante: fie cineva a deschis telefonul, care nu mai fusese folosit din ziua dispariției Luizei, fie că anchetatorii au clonat cartela SIM pentru a vedea cu cine vorbea tânăra.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
Activitate suspectă pe WhatsApp-ul Luizei Melencu. Posibilele explicații
  • /

Sursa: Adevarul

VIDEO PROTVPLUS.RO