11 elevi si o profesoara din Satu Mare au ajuns la spital, cu toxiinfectie alimentara. De vina ar fi o firma de catering

Ultima actualizare: 21-09-2015 07:01

11 elevi din clasele 1-3 si o invatatoare de la o scoala din Satu Mare au ajuns joi seara la spital, dupa ce au facut toxiinfectie alimentara.

Copiii, care erau in programul afterschool, au primit in meniul de pranz macaroane cu branza, livrate de o firma de catering, iar la scurt timp au inceput sa se simta rau.

30 de copii de la Scoala Gimnaziala Constantin Brancoveanu au mancat din mancarea adusa de firma de catering, insa doar 11 dintre elevi si o invatatoare au ajuns la spital cu dureri puternice de burta, greata si dureri de cap.

Medicii au decis sa ii mai tina sub supraveghere. Directia Sanitar Veterinara s-a sesizat imediat, au prelevat probe din mancarea copiilor, iar in zilele urmatoare vor afla exact ce aliment a fost cu probleme.

Parintii nu au depus deocamdata plangere insa cel mai probabil daca se vor descoperi nereguli la firma de catering, aceasta va amendata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO