Imagini cu impact emotional puternic: s-au batut cu parul pentru baiatul de 13 ani. Autoritatile din Botosani au intervenit

Ultima actualizare: 21-09-2015 07:01

Scandalul care a avut loc intr-o gospodarie din Botosani a ajuns in atentia autoritatilor. Mama care incearca sa-si ia in Spania baiatul de 13 ani din sanul familiei a cerut sprijinul Protectiei Copilului.

Joi, rudele care nu vor sa-l dea pe cel mic, pe motiv ca ei l-au crescut, s-au luat la bataie cu parul.

Initial, un cumnat sare s-o loveasca pe mama care a venit in tara sa-si ia copilul cu ea in Spania. Ca s-o apere, a iesit in fuga din casa fratele femeii inarmat cu un par.

Surorile ei simt nevoia sa intervina doar ca una dintre ele o trage de par pe mama. Celalta incearca sa puna mana pe par si da in toata lumea.

Un muncitor care s-a nimerit in curte a fost prins in mijlocul bataii. Totul se incheie in momentul in care intervine bunica celui mic.

Mama copilului s-a maritat din Spania si a decis ca este momentul sa-si duca acolo si fiul cel mic. Rudele nu o lasa pe motiv ca au crescut copilul de cand avea doar cateva luni.

In urma incaierarii unul dintre frati a fost ranit usor la o mana, dar a refuzat ajutorul medical.

Mama copilului a mers vineri, la prima ora, la Protectia Copilului Botosani pentru a cere ajutorul. Directorul institutiei a dispus imediat o echipa care sa mearga la familie si sa stea de vorba atat cu rudele ei, cat si cu baiatul de 13 ani.

Copilul a fost in atentia asistentei sociale si anul trecut cand si-a exprimat dorinta sa ramana cu bunica. Ea este cea care l-a crescut de cand avea numai cateva luni, in timp ce mama lui a plecat in Spania la munca.

Protectia Copilului spune ca in caz extrem, daca situatia o impune, vor lua copilul in plasament pana cand o instanta va decide soarta lui. Tatal copilului este din Buzau si nu s-a interesat niciodata de el.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO