"A murit ultimul erou al Romaniei". Declaratia facuta de o doamna la inmormantarea lui Corneliu Vadim Tudor. VIDEO

Ultima actualizare: 21-09-2015 07:01

Multa lumea si-a dorit sa il conduca pe ultimul drum pe Corneliu Vadim Tudor.  O doamna prezenta la inmormantare a tinut ca precizezr ca "a murit ultimul erou al Romaniei".

Convinsa ca a fost un semn momentul in care sicriul nu a intrat in cavou, o doamna a declarat: "A murit ultimul erou al Romaniei, l-au macerat ceilalti, se vor intampla lucruri mari pe planeta, eu sunt in legatura cu Bill Glates (Bill Gates) si mi-a spus asta, se schimba planeta, el ne va ajuta de sus".

"Spre surprinderea mea, nu a fost mai nimeni din Guvern, a fost invitat si presedintele Ponta si domnul Iohannis, si nici unul nu a avut curajul sa mearga", a mai precizat doamna.

La cimitir, sicriul a fost adus pe umerii militarilor si a fost, iarasi, intampinat de aplauzele celor care l-au cunoscut pe Vadim Tudor si i-au admirat discursul nationalist. O mare de oameni a asistat la slujba solemna de inmormantare, asa ca cei aflati mai in spate au facut orice ca sa vada mai bine. S-au catarat pe gheretele paznicilor, chiar pe stalpi sau pe cruci.

Miron Cozma, prezent si el la slujba, a fost certat de un enorias pentru ca vorbea prea tare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO