(P) Vești bune! Acum fișa medicală pentru permis auto se eliberează pe loc, în aceeași zi

Ultima actualizare: 14-01-2020 16:16
ad

Viitorii șoferi sau cei care au nevoie să își reînnoiască permisul încep anul cu vești bune! Pot efectua analizele necesare pentru obținerea fișei medicale, pe care o vor obține în aceeași zi!

Așadar, s-a terminat cu așteptările lungi, cu statul la coadă și altele. La Centrul Medical Standard Med, www.fisamedicala.info, ai parte de cel mai bun raport calitate-preț pentru fișa medicală permis auto, rapiditate și dedicare maximă.

Dând dovadă de eficiență și calitate, clinica Standard Med a redus atât prețul, cât și timpul de execuție necesar efectuării analizelor medicale. Fișa medicală pentru permis auto, categoriile A și B, va fi încheiată în cel mult o oră și jumătate. În caz contrar, clinica se angajează să returneze 50% din prețul pe care l-ai plătit.

Pe deasupra, mai există un avantaj de ordin financiar de care te vei putea bucura apelând la serviciile clinicii Standard Med. Aplică aici pentru fișa medicală pentru permis auto și vei avea parte de o reducere de 20 de Lei la orice altă consultație medicală efectuată în cadrul clinicii.

Valabilitatea certificatului medical este, conform legislației în vigoare, de șase luni de la eliberarea acesteia.

Cum funcționează? În primul rând, accesezi site-ul www.fisamedicala.info, de pe platforma căruia poți să îți programezi o vizită cât mai eficient, în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, poți contacta personalul clinicii prin intermediul mailului și al numerelor de telefon afișate pe site.

Intervalul orar în care poți să te programezi pentru efectuarea analizelor este următorul – în zilele de luni, marți și joi, te poți programa între orele 15.30 – 18.15 (ultima programare); iar în zilele de miercuri și vineri, între orele 09.00 – 11.15 (ultima programare).

După aceea, te prezinți cu toate actele necesare, efectuezi analizele și, dacă totul merge bine, în câteva ore pleci acasă cu fisa medicala permis auto de care ai nevoie.

Iată care sunt actele cu care trebuie să te prezinți la clinică, pentru a putea obține fișa medicală pentru permis auto în aceeași zi:

- Buletin / Carte de identitate;

- Fișa de școlarizare – în cazul în care aceasta există (pentru obținerea permisului auto);

- Adeverință de la medicul de familie în care să se menționeze că solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fișa pentru permisul auto la punctul B) în cazul în care pacientul figurează cu boli cronice în evidența medicului de familie;

- Scrisoare medicală de la medicul diabetolog în care să fie trecute diagnosticul, tratamentul și recomandarea dacă solicitantul este apt pentru a conduce (în cazul bolnavilor de diabet);

- Ochelari de vedere (dacă e cazul).

Fișa medicală pentru permis auto include următoarele specialități: medicina internă, ORL, oftalmologie, ortopedie/chirurgie, neurologie, psihiatrie. Toate examinările clinice necesare vor fi efectuate în aceeași zi, indiferent de specialitățile medicale aferente. Cei care aplică pentru obținerea fișei medicale vor trece, prin rotație, pe la fiecare cabinet.

De asemenea, și evaluarea psihologică este realizată în aceeași zi cu restul examenelor medicale. În urma acesteia, vei primi avizul psihologic, esențial pentru completarea fișei medicale.

Nu mai rămâne decât să te programezi și să te prezinți la clinica medicală Standard Med și să rămâi surprins de cât de simplu este să obții certificatul medical necesar obținerii permisului auto!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO