(P) Credit Europe Bank lanseaza Ferrari Card

21-10-2016 15:26

Ferrari Card

Credit Europe Bank Romania lanseaza Ferrari Card, un produs inovator pe piata de carduri de credit din Romania, care ofera pasiunea marcii Ferrari tuturor celor interesati de shopping, alaturi de un pachet atractiv si o gama larga de beneficii.

Credit Europe Bank a fost intotdeauna in avangarda pietei cardurilor de credit din Romania, incercand in permanenta sa ofere ceva unic clientilor sai. “Prin intermediul noului Ferrari Card prin Credit Europe Bank continuam aceasta traditie si oferim un produs creat pe baza nevoilor clientilor”, a declarat dl. Engin Alaybayoglu, Vicepresedinte Credit Europe Bank Romania.

Multumita parteneriatului cu marca de masini sport de lux italiene, norocosii posesori de Ferrari Card vor avea sansa sa participe la cursele oficiale Ferrari Challenge sau Ferrari Racing days si sa simta acelasi val de adrenalina ca echipa Scuderia Ferrari pe circuite renumite din jurul lumii sau sa viziteze fabrica Ferrari de la Maranello.Credit Europe Bank va emite doua variante de card de credit „Ferrari Card” si „Ferrari Card Platinum”. In plus fata de beneficiile amintite, posesorii unui Ferrari Card Platinum au acces in peste 900 de saloane VIP Lounge sau Business Lounge din aeroporturi internationale, inclusiv in “MasterCard Lounge” de la Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si “Business Lounge” de la Aeroportul din Cluj-Napoca.Mai mult, detinatorii unui Ferrari Card Platinum au la dispozitie, gratuit, un pachet de asigurari disponibil in decursul calatoriilor in strainatate. Cei care doresc sa aplice pentru un astfel de card de credit il pot solicita in oricare dintre sucursalele Credit Europe Bank, prin completarea formularului online disponibil pe  www.crediteurope.ro/ferraricard sau prin apelarea CEBLine la numerele 0750.000.000 (apelabil din orice retea) sau 0724.100.000 sau 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Telekom).

Cardul are taxa de emitere zero, integreaza tehnologia PayPass pentru plati contactless, are o perioada de gratie de pana la 45 de zile si permite notificarea prin SMS a posesorului pentru tranzactii mai mari de 500 de RON. Pentru mai multe detalii despre Ferrari Card puteti accesa www.crediteurope.ro/ferraricard.

Sursa:


VIDEO PROTVPLUS.RO