(P) Construcția Teatrului Grivița 53 este cu un pas mai aproape

(P) Construcția Teatrului Grivița 53 este cu un pas mai aproape - 6

Prima etapă de strângere de fonduri a însumat peste 53.000 de euro. 

În cele 4 zile dedicate Târgului Mărțișorului de la Muzeul Țăranului Român și în cele 2 săptămâni de livrare de colete online, prin inițiativa „Vindem mărțișoare.Construim un teatru”, actorii implicați în proiectul Grivița 53 au reușit să vândă peste 2.300 de mărțișoare și 440 de cărămizi-ctitor G53. Astfel, au ajuns cu 53.961 de euro mai aproape de realizarea visului de a construi de la zero primul teatru privat din România de după Revoluție.

“În numele tuturor celor implicați în acest proiect, vreau să le mulțumesc copiilor de la Galeria Basil, creatorii mărțișoarelor, și companiei Wienerberger, care ne-a oferit pro bono cărămizile-ctitor, precum și tuturor celor care ne-au susținut în această perioadă. Reacția tuturor a fost colosală și ne dă putere să continuăm. Mergem mai departe, vindem cărămizi până când strângem banii necesari începerii șantierului. Sperăm să reușim până la finalul anului. IMPREUNĂ e singura șansă. Ateneul s-a construit leu cu leu. Grivița 53 se construiește om cu om, cărămidă cu cărămidă.”, a declarat regizoarea Chris Simion – Mercurian, inițiatoarea proiectului Grivița 53 – primul teatru construit împreună.

Cărămizile-pin (care au debutat initial ca mărțișoare) pot fi achiziționate încontinuare, fiind gândite încă de la început ca un semn distinctiv al comunității proiectului. Acestea sunt cărămizi simbol, care creează apartenența la comunitatea celor care construiesc teatrul G53.

Cărămizile-ctitor pe care ne concetrăm în această etapă a campaniei, sunt cărămizile pe care apare numele ctitorului care le-a achiziționat, nume care se va regăsi și în foaierul teatrului atunci când va fi gata. Totodată aceste cărămizi pot fi trimise și cu autografului unuia dintre actorii-ctitori, la alegerea beneficiarului. FAN Courier asigură livrarea gratuită.

“Recent am dechis cea de-a doua etapă de strângere de fonduri pentru proiectul Grivița 53: vânzarea de cărămizi-ctitor cu autograf de la Marius Manole, Oana Pellea, Maia Morgenstern, Marian Râlea, Medeea Marinescu, Maria Miu, Iuliana Vîlsan, Vlad Logigan, Ilona Brezoianu, Rodica Mandache, George Ivașcu, Chris Simion - Mercurian și mulți alții. Această etapă a început pe 1 martie, iar prin ea ne propunem să vindem 32.000 de cărămizi-ctitor și să deschidem șantierul. Cei care vor să susțină construcția Teatrului Grivița 53 le pot comanda pe www.grivita53.ro, printr-un e-mail la [email protected], dar și la numărul de telefon 0727.100.856. Teatrul Grivița 53 rămâne cea mai importantă și mai curajoasă aventură culturală a momentului”, a completat Chris Simion – Mercurian.

Despre Teatrul Grivița 53

Proiectul Teatrului Grivița 53 s-a născut în 2017, din inițiativa regizoarei și scriitoarei Chris Simion - Mercurian. Cu banii câștigați din vânzarea casei moștenite de la bunica sa, Chris Simion - Mercurian a cumpărat terenul de pe Calea Griviței nr. 53, acolo unde va fi construit, după mai bine de 75 de ani, primul teatru independent din România. Ultimul demers de acest fel i-a aparținut inginerului constructor Liviu Ciulei, care a construit pentru fiul său, regizorul Liviu Ciulei, un teatru privat. Acest lucru se întâmpla în 1946. Până în prezent proiectul a reușit să strângă 300.000 Euro, plus materiale de constructii. Investiția totală se ridică la 2 milioane de Euro. Împreună reușim!

Pentru mai multe detalii, accesați pagina oficială, grivita53.ro

Contact Proiect Teatrul Grivița 53
Chris Simion - Mercurian, Inițiator proiect
[email protected]ța53.ro / 0727.100.856

 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) STADA România face prima investiție privată într-o fabrică de medicamente din ultimii 30 de ani
(P) STADA România face prima investiție privată într-o fabrică de medicamente din ultimii 30 de ani

STADA România, subsidiara din România a grupului german STADA AG, anunță o investiție greenfield de peste 50 milioane euro și demararea lucrarilor de construcție a noii facilități de producție din Parcul Industrial Arieș Turda, județul Cluj.

(P) „Mega sănătate” pentru colegii din Mega Image. Screeninguri mamare și abdominale gratuite
(P) „Mega sănătate” pentru colegii din Mega Image. Screeninguri mamare și abdominale gratuite

Mega Image are grijă de sănătatea echipelor din fiecare zonă de lucru.

(P) Mai multe avantaje cu aplicația Profi
(P) Mai multe avantaje cu aplicația Profi

Aplicația Profi îți da acum posibilitatea să colectezi buline și certitudinea unui nou beneficiu sigur.

Recomandări
Statul pune piedici finanțărilor UE. Cum era o școală din Călărași să piardă bani europeni din cauza unui leu
Statul pune piedici finanțărilor UE. Cum era o școală din Călărași să piardă bani europeni din cauza unui leu

Un miliard de euro ne dă Uniunea Europeană ca să digitalizăm învățământul. Pentru că, în câțiva ani, aproape fiecare loc de muncă va cere abilități digitale.

Bogdan Aurescu: Suedia susține aderarea României la Spațiul Schengen
Bogdan Aurescu: Suedia susține aderarea României la Spațiul Schengen

Ministrul român de Externe, Bogdan Aurescu, a anunțat, luni seara, pe Twitter că Suedia susține aderarea României la Spațiul Schengen.

Cecenii mai puțin cunoscuți: Luptă pentru Ucraina ascunzându-și identitatea de frica represaliilor asupra familiilor
Cecenii mai puțin cunoscuți: Luptă pentru Ucraina ascunzându-și identitatea de frica represaliilor asupra familiilor

Când vine vorba despre cecenii din Ucraina avem tendința de a ne gândi la Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei, dar există și o categorie mai puțin cunoscută: cecenii care luptă pentru țara lui Volodomir Zelenski.