(P) Bioversity promovează starea de bine a românilor

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 20 Septembrie 2018 10:39
Categorie: a
Bioversity

Conceptul de wellness nu mai este deloc străin românilor iar wellness-ul nu mai este rezervat doar unei elite, ci devine o preocupare pentru majoritatea celor interesați de calitatea vieții lor și de îmbunătățirea stării de sănătate.

Bioversity România, unul dintre cei mai de succes importatori și francizori ai produselor de wellness Aeden în țara noastră, își propune tocmai acest lucru: să ajute cât mai mulți români să trăiască mai bine.

Pentru a evita orice confuzie, trebuie precizat încă de la început că dispozitivele de wellness sunt diferite de cele medicale. Autoritățile medicale americane (Federal Drug&Food Administration) estimează că până în 2024 piața globală aparatelor și produselor de wellness va depăși 600 de miliarde de dolari și, având în vedere amploare fenomenului, distinge și reglementează clar chestiunea.

Aparatele medicale sunt acelea care tratează și vindecă o boală, iar cele de wellness monitorizează, mențin și încurajează o stare bună de sănătate fără a prezenta vreun risc semnificativ și sunt folosite în diverse terapii non-medicale.

Ca să vă faceți o idee despre ce înseamnă un dispozitiv de wellness, acesta poate fi o brațară pentru monitorizarea parametrilor cardiaci, o aplicație pentru monitorizarea greutății sau un filtru de apă pentru robinet ori o saltea specială.

Pentru că interesul este uriaș și în România, Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale reglementează și la noi aceste aspecte, iar Bioversity și produsele Aeden au obținut avizele necesare de la această autoritate.

Terapia potrivită este esențială

Dincolo de controalele și tratamentele medicale, menținerea stării de bine este un proces continuu și presupune, printre altele, înțelegerea, evaluarea și adresarea unor semnale și nevoi ale organismului.

Aici vorbim despre terapiile non-medicale (pentru că nu se mai poate spune terapie neconvențională unor terapii adoptate de sute de milioane de oameni la nivel global) cum sunt terapia prin lumină polarizată, terapia prin culori, terapia prin magneți și multe altele.

Terapiile se recomandă în funcție de caracteristicile specifice ale fiecărei persoane în urma unei evaluări neinvazive, iar dispozitive specifice ajută la punerea în practică a terapiei. Un exemplu de terapie din portofoliul Bioveristy este cea cu lumină polarizată.

Terapia poate fi aplicată pe orice suprafață a corpului ca mijloc complementar de tratament sau pentru întreținerea stării de sănătate și se face cu lumină similară celei solare, polarizată liniar, cu o intensitate constantă și fără oscilații sau radiații UV.

Terapia are efecte de biostimulare a activității celulare și de reglarea proceselor biologice din organism, având un efect benefic și asupra fluxurilor sanguine din zonele tratate.

”Recomandarea terapiei potrivite este esențială în obținerea stării de bine, iar consultanții noștri au o experiență îndelungată în domeniu. Apoi, ne bazăm foarte mult pe calitatea dispozitivelor și aparatelor Aeden, care este unul dintre cei mai importanți producători regionali, cu afaceri în Ungaria, Slovacia și Marea Britanie. Viziunea noastră este să contribuim la creșterea calității vieții câtor mai mulți români, oferindu-le variante cu costuri rezonabile”, spune Andreea Nicolae, director de comunicare la Bioversity România.

Bioversity operează în România printr-un Centru de Întreținere a Sănătății în București, pe strada Constantin Bălăcescu nr. 1, în apropierea Gării de Nord. Aici specialiștii companiei realizează evaluările și tot de aici pot fi achiziționate dispozitivele necesare terapiilor.

 

Bioversity Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
Alma Boiangiu
Alma Boiangiu, finalistă Vocea României: E mai importantă călătoria decât destinația
Tudor Chirilă, despre părerea fanilor pe social media: Întotdeauna e bine să fii criticat
Tudor Chirilă, momentul memorabil din cariera sa muzicală: Am simțit cum calc deasupra pământului
(P) Ofertă de sărbători pentru casele de marcat cu jurnal electronic
(P) Cum poți câștiga o locuință de 100.000 de euro de la Casa Pariurilor
Mihai Meiroș, de la Vocea României: Curajul și succesul au foarte mare legătură
Romanița Fricosu
Romanița Fricosu, semifinalistă la Vocea României: Călătoria spre succes este cea mai palpitantă
(P) Janssen România, inovaţie pentru toate vieţile din spatele cifrelor
10.000 euro pentru cei care fac fapte bune. Cum pot primi românii aceşti bani
(P) Descoperă secretele celui mai mare Escape Room din România alături de Vlad Cazino
Cine crezi că va ajunge în finala Vocea României? Votează și câștigă o mașină de familie!
Ce aer vom respira peste o sută de ani în marile orașe?