(P) De ce este criolipoliza cel mai popular tratament de remodelare corporală?

Ultima actualizare: 20-12-2019 12:56
criolipoliza

Deși atacă depozitele de grăsime la rece, criolipoliza este un subiect foarte fierbinte al zilelor noastre.

Astăzi, mai mult ca oricând, ni se spune ca putem avea tot, și bucata de ciocolată mâncată, uneori, la ceas de seară, dar și chipul și corpul imaginat, în cele mai îndrăznețe fantezii. Ideea de armonizare cu corpul nostru a devenit un lucru prioritar in viețile noastre.

Având în vedere că sezonul în curs ne îmbie la excese mai mari sau mai mici, tratamentele de remodelare corporală sunt la mare cerere și nu este de mirare că suntem puțin debusolate/debusolați când vine vorba de a face o alegere, pentru că există o gamă extrem de bogată de soluții. Și atunci ce alegem?

Momentan, la nivel mondial, în materie de tratamente de remodelare corporală, criolipoliza este regina absolută a categoriei de liposucție nechirurgicală.

Ce este criolipoliza?

 

Criolipoliza, distrugerea grăsimii (lipoliză) prin răcire (crio), este o metodă non-invazivă și nedureroasă care, prin înghețare, te scapă definitiv de o parte din celulele adipoase. Tehnologia utilizată scade în mod gradat temperatura la - 8 grade, la nivelul subcutanat al grăsimii, adică al stratului care se află imediat sub piele. Procesul de răcire omoară celulele adipoase fără să afecteze pielea sau muşchii, iar la final, eliminarea celulelor moarte se face în mod natural de corp, prin propriile sale mecanisme, în următoarele 6 - 8 săptămâni.

Acest lucru duce la o reducere treptată a grosimii stratului adipos care, la rândul său, continuă să se restrângă în decurs de 2 până la 4 luni. Având în vedere că numărul celulelor grase din organismul nostru se fixează în perioada maturității, celule grase noi nu se vor reproduce și, în concluzie, procesul de criolipoliza distruge definitiv aceste celule, iar rezultatul este permanent.

În ce zone ale corpului se poate folosi criolipoliza?

 

Înainte de a visa cu ochii deschiși, trebuie înțeles faptul că procesul de criolipoliză nu înlocuiește un mod de viață sănătos și nu poate înlocui definitiv mișcarea. Nu este o bagheta magică care "te slăbește" prin minune.

În schimb, procesul vizează depozitele de grăsime rezistente la dietă și mișcare, precum cele din zona abdomenului, coapselor, brațelor, feselor, șoldurilor, genunchilor, spatelui, aripioarelor sau cele de pe linia sutienului.

Acest lucru se datorează faptului că dispozitivele performante de criolipoliză, cum este și CoolTech, a fost proiectat pentru a acoperi perfect zonele care rețin acea grăsime inestetică, de care se scapă extrem de greu, uneori nici măcar cu sport sau dietă drastică.

De asemenea, criolipoliza, poate reduce aspectul de celulită de pe picioare, fese și brațe, iar unele persoane o folosesc și pentru a reduce excesul de grăsime de sub bărbie. Este nevoie de 70 minute pentru a trata fiecare parte a corpului vizată, iar tratarea mai multor părți ale corpului necesită mai multe ședințe de tratament.

De ce este criolipoliza cel mai popular tratament de remodelare corporală?

 

Alternativă la liposucția clasică, procedura oferă rezultate uimitoare atât în rândul femeilor cât și al bărbaților, indiferent de vârstă. Cei care au recurs la criolipoliză se bucură de mulți centimetri în minus și o mai rapidă scădere in kilograme, fără durere, fără efort, cu rezultate mai rapide decât după alte tratamente similare. Conform studiilor clinice, după un singur tratament de criolipoliză, pacienții cu un stil de viață sănătos, au observat o reducere cu aproximativ 30% a volumului zonei tratate și o reducere a circumferinței taliei de 5 cm.

După planul de tratament inițial se obține o reducere vizibilă a stratului de grăsime. Majoritatea celor care apelează la criolipoliză au constatat că criolipoliza combinată cu radiofrecvența îi ajută să își îndeplinească pe deplin obiectivele.

Unde mergem pentru un tratament de criolipoliză?

 

Dacă subiectul ți-a trezit interesul și te gândești să încerci o ședința de criolipoliză, este foarte important să te asiguri că te lași pe mâna unor specialiști, care merg frecvent la cursuri de actualizare a cunoștințelor și că beneficiezi de aparatură sigură pentru sănătate, de ultimă generație.

Pe măsură ce criolipoliza a devenit populară, dispozitivele contrafăcute, de tip „replică”, fără aprobare medicală, au devenit destul de frecvente. Dacă prețul este mult mai mic față de dispozitivele certificate, aparatele de tip replică, nefiind testate, pot produce leziuni grave la nivelul pielii sau să nu aibă nici un rezultat.

Tratamentele de criolipoliză efectuate de specialiștii clinicii SKiN MedSpa sunt realizate cu ajutorul tehnologiei CoolTech®, una din cele mai performante dispozitive de criolipoliză la nivel mondial, cu 2 aplicatoare, care provoacă înghețarea celulelor de grăsime la -8 grade Celsius. Cu rezultate dovedite clinic, tehnologia CoolTech® este aprobată FDA, fiind 100% sigură.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO