Miercuri 30 Noiembrie 2022
Crește glicemia, și astfel se mărește rezerva de ”combustibil”. Hormonii de stres sunt produși asiduu, iar ...
Citeste mai mult ›
Marti 29 Noiembrie 2022
Într-un viitor nu foarte îndepărtat, toate resturile de alimente, pe care astăzi le aruncăm, ar putea fi ...
Citeste mai mult ›
Joi 30 Septembrie 2021
Măceșele vor rămâne pe dealuri în această toamnă din cauza crizei forței de muncă. Sunt tot mai puțini ...
Citeste mai mult ›
Marti 27 Octombrie 2020
Bogate în vitamina C, măceşele romanești ajung în Germania, Austria, Italia și Franța, în fabricile ...
Citeste mai mult ›
Marti 22 Octombrie 2019
Pentru că nu avem suficiente fabrici de procesare şi nicio industrie de profil bine dezvoltată, măceşele, atât de ...
Citeste mai mult ›
Sambata 10 Noiembrie 2018
Sute de tone de afine, măceșe sau cătină, bogate în vitamine, au rămas neculese în păduri, din cauza lipsei ...
Citeste mai mult ›
Duminica 24 Septembrie 2017
În timp ce noi nu le luăm în seamă deşi sunt pline de proprietăţi, iar pasta din ele are un gust divin pe o ...
Citeste mai mult ›
Sambata 24 Septembrie 2016
In timp ce unii fac deja dulceturi si conserve pentru iarna, altii abia au inceput culesul. Macesele s-au facut mai ...
Citeste mai mult ›
Duminica 20 Octombrie 2013
Intr-o zona saraca, oameni care nu s-au multumit sa priveasca resemnati viitorul au descoperit ca pot castiga zeci de ...
Citeste mai mult ›
Vineri 18 Octombrie 2013
Consumati in aceasta perioada fructele mici si amarui din padure. Este vorba despre paducel, macese, merisor si catina. ...
Citeste mai mult ›