"Romanii au talent", lider de audienta: 4,5 milioane de telespectatori in minutul de aur. Cele mai emotionante momente

Ultima actualizare: 23-02-2016 06:56

"Romanii au talent", noul sezon din cea mai urmarita emisiune de televiziune, a debutat in forta vineri seara la PRO TV.

Unii concurenti au reusit sa ridice sala si juriul in picioare, altii i-au facut sa rada in hohote sau i-au emotionat pana la lacrimi.

Peste 4 milioane si jumatate de romani au fost in fata televizoarelor in minutul de aur, iar pe tot parcursul emisiunii, PRO TV a fost lider absolut de audienta.


Profund impresionat de o tanara cu deficiente de vedere, Florin Calinescu a luat cea mai importanta decizie a sezonului si a trimis-o in semifinala.

Show-ul exploziv a starnit in sufletele juratilor fel de fel de emotii: de la ras, la plans si de la agonie, la extaz. De departe, cel mai miscator moment al serii a fost cantecul Elenei Badut - o tanara de 28 de ani, cu deficiente de vedere. Florin Calinescu a trimis-o direct in semifinala, dupa ce a apasat butonul de aur.

Andi Moisescu: "Unul din cele mai frumoase momente din intreaga ei existenta..."

Povestea creionata, prin dans, de trupa "The Sky" a iscat atat emotie, cat si controverse in randul juratilor.

Tocmai tema mortii unui copil l-a facut pe Florin Calinescu sa fie critic si sa nu le acorde votul sau concurentilor. Ceilalti jurati, in schimb, au fost impresionati, iar trupa merge mai departe.

Mihaela Raduleascu: "Ati facut o poveste cu toate metaforele de dans, ati dus-o pana la un final fericit. Pe mine m-ati topit..."

Florin Calinescu: "Pe mine nu m-ati topit si am sa va spun si de ce. M-a deranjat foarte mult subiectul, mai ales atunci cand e implicat si-un copil."

Vladimir a impresionat cu povestea lui cand a urcat pe scena. Are probleme la vorbit. A fost apreciat pentru ca a reusit sa-si depaseasca problema, iar juratii i-au acordat votul de a-si urma visul in competitia romanilor plini de talent.

De la momente hardrock, s-a trecut la opera. O doctorita cardiolog a impresionat prin talentul ei. A urcat pe scena alaturi de fiul sau, care studiaza muzica in Milano, iar, la Romanii au Talent, au ridicat sala in picioare.

Si cateva surori au facut publicul sa vibreze si au mers mai departe in competitie.

Fruntile tuturor s-au descretit cand Michael de Romania si-a aratat talentul.

Seara s-a terminat in ritmuri incendiare de dans. Mihaela Radulescu a oferit o reprezentatie de exceptie, iar publicul a fost la aceeasi inaltime.


Prima editie din acest sezon "Romanii au talent" a dominat categoric la capitolul audienta. La nivelul publicului comercial, de pilda, PRO TV a inregistrat un rating si o cota de piata de aproape 5 ori mai mari fata de urmatorul post clasat.

Spectacolul talentelor continua vinerea viitoare, de la 20:30, la PRO TV.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO