"Romanii au talent", lider de audienta: 4,5 milioane de telespectatori in minutul de aur. Cele mai emotionante momente

×
Codul embed a fost copiat

"Romanii au talent", noul sezon din cea mai urmarita emisiune de televiziune, a debutat in forta vineri seara la PRO TV.

Unii concurenti au reusit sa ridice sala si juriul in picioare, altii i-au facut sa rada in hohote sau i-au emotionat pana la lacrimi.

Peste 4 milioane si jumatate de romani au fost in fata televizoarelor in minutul de aur, iar pe tot parcursul emisiunii, PRO TV a fost lider absolut de audienta.


Profund impresionat de o tanara cu deficiente de vedere, Florin Calinescu a luat cea mai importanta decizie a sezonului si a trimis-o in semifinala.

Show-ul exploziv a starnit in sufletele juratilor fel de fel de emotii: de la ras, la plans si de la agonie, la extaz. De departe, cel mai miscator moment al serii a fost cantecul Elenei Badut - o tanara de 28 de ani, cu deficiente de vedere. Florin Calinescu a trimis-o direct in semifinala, dupa ce a apasat butonul de aur.

Citește și
Mihaela Radulescu, RGT
ROMANII AU TALENT, SEZONUL 6. Ce a observat Mihaela Radulescu la concurentii care au venit la preselectiile din Capitala
FBI, despre Florin Duduianu, unul dintre cei mai periculoși interlopi ai României: „A fost o infracțiune gravă”

Andi Moisescu: "Unul din cele mai frumoase momente din intreaga ei existenta..."

Povestea creionata, prin dans, de trupa "The Sky" a iscat atat emotie, cat si controverse in randul juratilor.

Tocmai tema mortii unui copil l-a facut pe Florin Calinescu sa fie critic si sa nu le acorde votul sau concurentilor. Ceilalti jurati, in schimb, au fost impresionati, iar trupa merge mai departe.

Mihaela Raduleascu: "Ati facut o poveste cu toate metaforele de dans, ati dus-o pana la un final fericit. Pe mine m-ati topit..."

Florin Calinescu: "Pe mine nu m-ati topit si am sa va spun si de ce. M-a deranjat foarte mult subiectul, mai ales atunci cand e implicat si-un copil."

Vladimir a impresionat cu povestea lui cand a urcat pe scena. Are probleme la vorbit. A fost apreciat pentru ca a reusit sa-si depaseasca problema, iar juratii i-au acordat votul de a-si urma visul in competitia romanilor plini de talent.

De la momente hardrock, s-a trecut la opera. O doctorita cardiolog a impresionat prin talentul ei. A urcat pe scena alaturi de fiul sau, care studiaza muzica in Milano, iar, la Romanii au Talent, au ridicat sala in picioare.

Si cateva surori au facut publicul sa vibreze si au mers mai departe in competitie.

Fruntile tuturor s-au descretit cand Michael de Romania si-a aratat talentul.

Seara s-a terminat in ritmuri incendiare de dans. Mihaela Radulescu a oferit o reprezentatie de exceptie, iar publicul a fost la aceeasi inaltime.


Prima editie din acest sezon "Romanii au talent" a dominat categoric la capitolul audienta. La nivelul publicului comercial, de pilda, PRO TV a inregistrat un rating si o cota de piata de aproape 5 ori mai mari fata de urmatorul post clasat.

Spectacolul talentelor continua vinerea viitoare, de la 20:30, la PRO TV.
 

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Noul sezon din
Noul sezon din "Romanii au Talent" a inceput. Cele mai interesante momente ale primei editii

PRO TV va invita inca o data sa va convingeti ca "Romanii au talent"! De la 20:30 incepe un nou sezon, al saselea, din cea mai iubita si urmarita emisiune de divertisment din Romania.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 6. Ce a observat Mihaela Radulescu la concurentii care au venit la preselectiile din Capitala
ROMANII AU TALENT, SEZONUL 6. Ce a observat Mihaela Radulescu la concurentii care au venit la preselectiile din Capitala

Cea mai urmarita emisiune din Romania, "Romanii au talent", revine in curand, la ProTV.

Caravana
Caravana "Romanii au Talent" a ajuns la Iasi. De ce surpriza a avut parte Andra cand a vazut concurentii

Dupa ce a strabatut tara in lung si in lat, Caravana Romanii au Talent a ajuns la Iasi, acolo unde au loc ultimele preselectii din tara.
 

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.