ROMANII AU TALENT, SEZONUL 6. Ce a observat Mihaela Radulescu la concurentii care au venit la preselectiile din Capitala

20-01-2016 07:57


Cea mai urmarita emisiune din Romania, "Romanii au talent", revine in curand, la ProTV.

Miercuri si joi, vor avea loc la Bucuresti ultimele doua preselectii, cu juriu, pentru cel de-al saselea sezon, iar cei care vor sa-si sustina favoritii, sunt asteptati la Palatul Copiilor.

In Capitala, s-au prezentat deja sute de concurenti, din toate zonele tarii, dar si din strainatate.

La Bucuresti, concurentii s-au prezentat cu numere de dans, magie, cantece si acrobatii. Primele doua intalniri cu juriul au avut loc in weekend, la Palatul copiilor. Membrii juriului au trait, din nou, emotii diferite.

Mihaela Radulescu: "Stii cum se spune in general, oamenii din Bucuresti au mai mult tupeu, hai sa zicem ca pana acum cei care par din Bucuresti sunt mai indrazneti, mai stapani pe ei. In tara simtim ceva mai multe emotii, sunt gatuiti de emotie, stii tu mai prin zonele de provincie, eu vin dintr-o zona de provincie si cumva stiu despre ce vorbesc."

O atentie deosebita se indreapta catre Andi Moisescu, singurul jurat care nu a apasat inca butonul auriu. Acesta trimite concurentul ales de el direct in semifinala.

Andi Moisescu: "Astept cu nerabdare sa vad actul care ma va determina pana la sfarsit sa apas si eu butonul auriu. cumva stau destul de linistit din punctul asta de vedere, pentru ca e putin probabil sa nu ma faca ceva sa ma reped catre butonul din centrul mesei."

Insa nu doar bucurestenii au urcat pe scena de la Palatul copiilor, ci si foarte multi concurenti care nu au apucat sa participe in celelalte zone ale tarii.

Andra: "Vin concurenti din ce in ce mai buni si atunci cand tragem linie o sa zicem: avem un sezon extraordinar, pentru ca ce am vazut in tara a fost extraordinar si sunt sigura ca Bucurestiul nu se lasa mai prejos."

Pentru toti partipantii, juratii au cateva sfaturi.

Andi Moisescu: "Sa vina cu curaj si sa arate ce stiu ei mai bine."

Andra: "Sa vina fara emotii!"

Cei care vor sa faca parte din public la ultimele doua preselectii cu juriu, Romanii au talent, pentru noul sezon, sunt asteptati astazi si joi, la Palatul copiilor. Cel de-al 6-lea sezon va incepe in curand, la ProTV.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO