ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Andra a apasat butonul auriu. Primul concurent care merge direct in semifinala

Ion Barbu

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Prima editie din "Romanii au talent" s-a incheiat glorios, cu un concurent trimis direct in semifinala si o tanara din Kazakstan care a dansat spectaculos... in faina.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Primii aspiranti la titlul de cel mai talentat roman si la castigarea premiului de 120.000 de euro sau a celui de originalitate in valoare de 10.000 de euro au fost prezentati vineri.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Prima editie a celui de-al cincilea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii a adus momente spectaculoase, emotii, lacrimi de fericire sau de tristete, intriga, comentarii acide sau induiosatoare, un sarut neasteptat, momente care au starnit starni hohote de ras, dar si talente inedite care au impresionay telespectatorii.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. In prima editie "Romanii au talent" am facut cunostinta cu talente desavarsite, dar si cu concurenti care isi incearca norocul an de an, plini de speranta, sau cu oameni care cred in maiestria lor si incerca sa o demonstreze in fata juriului, insa pleaca acasa in final cu patru de "Nu".

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. De la numere exceptionale la momente amuzante sau la implicarea juratilor in prestatiile concurentilor, toate au putut fi urmarite vineri, la "Romanii au talent".

Citește și
romanii au talent
ROMANII AU TALENT, sezonul 5. Ce surprize va aduce prima editie, vineri, de la 20:30, pe ProTV
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Entuziasmata de postura de jurat, Mihaela Radulescu a declarat: "Preselectiile Romanii au talent au reprezentat o experienta fantastica, plina de trairi intense. M-am bucurat sa vad cati romani talentati avem, m-am incarcat cu emotiile lor fabuloase, am plans si am ras. Ador aceasta emisiune deoarece este, poate, cea mai spectaculoasa vitrina in care romanii talentati se pot face remarcati. Astept cu nerabdare ca si telespectatorii sa vada incepand de maine, de la 20:30, ceea ce am vazut si trait noi timp de cateva luni prin tara".

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. In completarea Mihaelei, Andra a spus despre noul sezon Romanii au talent: "Incepe un nou asalt al romanilor talentati. Noul sezon va fi fantastic - uitati-va si va veti convinge cu totii! Concurentii sunt nebunesc de buni in diverse domenii, dar sunt sigura ca si respinsii vor avea farmecul lor in ochii publicului, macar pentru ideile ciudate! Va fi un sezon plin de suspans, umor si originalitate".

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. "Dupa 4 sezoane spectaculoase de Romanii au talent, in care am crezut ca am vazut totul, am fost din nou surprins anul acesta de diversitatea talentelor si numarul mare al oamenilor care au venit la preselectii. Am folosit Golden Buzz-ul, trimitand un act artistic neasteptat direct in semifinala. As mai fi facut-o de foarte multe ori in timpul preselectiilor din acest nou sezon si asta cred ca spune totul", a declarat si Andi Moisescu.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Si Bebe Cotimanis este incantat de aceasta noua experienta si de talentele gasite in tara si declara: "Cu siguranta bucuria celor care vor privi incepand de maine Romanii au talent va fi cel putin la fel de mare ca a noastra, a celor care am fost… pe teren".

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Editia a cincea Romanii au talent a fost una de exceptie, cu multe surprize si momente care cu siguranta au impresionat. Mai jos puteti urmari cele mai importante momente din editia de vineri, 13 martie, a emisiunii "Romanii au talent".

Cele mai importante momente din prima editie a "Romanii au talent", sezonul 5:

23:00 O tanara blonda din Kazakstan este ultima concurenta din aceasta seara de la "Romanii au talent". Tanara danseaza foarte bine si ii impresioneaza pe mebrii juriului.

Aplauze in picioare de la Andra si Mihaela Radulescu.

Yeva nu vorbeste romana, insa juriul se descurca :)

"Apa, apa", striga Pavel Bartos.

"Nu, ca se face coca daca-i dati cu apa", a raspuns Smiley. :))))

"Imi place sa te privesc. Te-as privi zi si noapte", i-a spus Mihaela Radulescu care a incercat si ea sa danseze in faina.

Patru de "Da": "A fost una dintre cele mai gustoase prajituri cu care se putea incheia o seara aici la Chisinau", a spus Andi.

22:55 Ion Barbu, din Chisinau, are 21 de ani si este interpret si model. Tanarul le admira pe Rihanna si Beyonce. Ion a cantat o melodie a lui Marcel Pavel.

"Esti un spectacol pe care as vrea sa-l mai vad. Sincer, nu pareai", i-a spus Mihaela Radulescu.

"Esti una dintre cele mai bune voci care au urcat pe scena Romanii au talent", i-a spus si Andi Moisescu.

"Manuta asta te va duce direct in SEMIFINALA", i-a spus Andra, care a apasat butonul auriu.

"O sa incerc sa nu-i dezamagesc", a spus Ion Barbu.

22:45 Personaje mai putin... obisnuite la "Romanii au talent". Vadim Ipatii si o animatoare au facut show pe scena.

Fara prea mare succes insa. Patru de "Nu".

22:40 Doi tineri din Chisinau impresioneaza juriul cu un numar de dans.

"Sunteti frumosi, sunteti talentati, sunteti foarte expresivi", a spus Mihaela Radulescu.

Patru de "Da" si tinerii merg mai departe.

22:31 Elena si Olsea Croitor sunt gemene si par un pic nervoase. Nu este prima aparitie pe scena "Romanii au talent". Surorile au cateva neintelegeri cu Andra, peste care nu au reusit sa treaca nici acum.

Patru de "Nu": "Multumim ca ne-ati ascultat si ne-ati apreciat".

"Nesimtirea nu e un talent. Stati cu mainile in buzunar si stati de vorba cu noi ca doua golance. Hai, acasa", le-a spus Mihaela Radulescu.

"O sa o dau pe Mihaela Radulescu in judecata ca m-a facut 'golance'", a spus una dintre surori.

22:30 Preselectiile "Romanii au talent" ajung la Chisinau.

22:27 Monica a cantat la contrabas printre lacrimi de emotie si a obtinut patru de "Da"

"M-am simtit super bine", a spus tanara.

22:25 Nicoleta a venit la "Romanii au talent" sa castige, inarmata cu o chitara. Din pacate, nu a trecut de preselectii si a parasit scena plangand.

22:15 Sasha din Chisinau a urcat pe scena doar pentru a le spune juratilor de la "Romanii au talent" ca se retrage. Uluiti, juratii nu au reactionat.

"X-urile sunt albe", a spus Sasha, mandru ca si-a indeplinit telul.

22:13 Veronica este actrita si a incercat un numar de cabaret. Artista a primit patru de X, insa juratii si-au retas voturile initiale, cand au aflat ca tanara este actrita, crezand ca nu au inteles numarul. Deznodamantul a fost... acelasi.

22:10 Laura a adus pe scena stilul visual kei japonez. Laura nu a impresionat si a fost trimisa acasa cu patru de "Nu".

22:07 Ansamblul "Comorile Neamtului" a urcat cu mare succes pe scena "Romanii au talent". Patru de "Da".

22:05 Ovidiu este din Bistrita, se declara show-man si a dansat pe piese Michael Jackson si Beyonce imbracat in... femeie.

Cu doi de "Da" si doi de "Nu", Ovidiu nu a trecut in etapa urmatoare.

Bebe Cotimanis si-a dat seama la final ca a jucat alaturi de el.

22:00 Florentin a dansat la "Romanii au talent" si a trecut in etapa urmatoare cu patru de "Da!".

Mihaela Radulescu l-a sarutat pe Florentin pe buze.

"Cred ca a fost un moment delicios", a spus Mihaela.

21:55 "Romanii au talent" ajunge cu preselectiile Iasi.

21:45 Vlad, de 14 ani, este nevazator, dar asta nu-l impiedica sa infrunte viata cu curaj. Vlad canta "Let it be" de la Beatles, la pian.

Mama lui Vlad povesteste ca acesta merge pe role si bicicleta, in ciuda handicapului sau.

"Iti multumesc. Ai facut un moment minunat", i-a spus Mihaela Radulescu, inainte ca Vlad sa primeasca patru de "Da".

Vlad si-a dorit sa-i cunoasca pe toti cei patru membrii ai juriului, iar acestia au mers, bucurosi, sa-i stranga mana.

Mama baiatului il astepta, plangand, in culise.

21:35 Robert Tudor este magician. "Ma doare puterea mintii cand fac asta", spune Robert :))))))

"Tinere mie nu-mi place pe baza de tipat", i-a spus Mihaela Radulescu.

"Inevitabil va fi bine, cu patru de 'Da' mergi in etapa urmatoare", i-a spus Andra.

21:32 Tot la Craiova, o doamna a incercat sa danseze ca Shakira. Nu i-a reusit... :))

Bebe Cotimanis, singurul care i-a oferit un "Da!". In gluma, bineinteles.

21:30 Ileana, coplesita de emotii, a inceput sa planga pe scena. Printre lacrimi a executat cu fel de... dans din burta. Patru de "Nu".

21:25 Trupa hip-hop "Laolalta", isi spune acum povestea la "Romanii au talent".

Tinerii sunt puscariasi, condamnati pentru talharie, respectiv trafic de droguri. Din Penitenciarul Timisoara au ajuns la "Romanii au talent", unde au primit patru de "Da".

"Nu e important de unde ati venit, ci unde o sa ajungeti", le-a spus Andi Moisescu.

21:10 "O sole mio" cantata de un zugrav pe scena "Romanii au talent".

Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis l-au aplaudat in picioare.

"Va multumesc mult. De obicei cant in baie", a spus acesta, printre lacrimi.

"Ai o mare calitate", i-a spus si Andi Moisescu.

21:05 Gabriela a venit la preselectiile "Romanii au talent" tocmai din Brasov... pentru a-si gasit pisicile, pe Mira si Mitura. :)

"Ati venit cu un tricou care exagereaza un pic, care spune 'OK. Eu zic ca nu e deloc 'OK'", i-a spus Andi Moisescu.

21:00 Un numar de gimnastica pe "Just Give Me a Reason" a lui Pink a cucerit la Cluj membrii juriului. Cele doua fete trec in etapa urmatoare.

"Daca te pun pe cantar data viitoare si nu ai cu 5 kilograme mai putin nu mai treci de mine", le-a spus Mihaela Radulescu, comentariu care a starnit o conversatie aprinsa intre aceasta si Andra.

"Reactia Andrei a fost una populista", a spus Mihaela Radulescu mai tarziu. Discutia aprinsa intre cele doua a continuat.

20:56 "Romanii au talent" ajung in Cluj. Primii concurenti au fost recompensati cu patru de... X. Momentul care se voia comic nu a fost apreciat de juriu.

20:55 La sezon nou, REGULI NOI:

- daca un concurent primeste doi de "Da" si doi de "Nu", atunci nu merge in etapa urmatoare decat daca unul dintre jurati isi schimba optiunea;

- fiecare concurent care trece in etapa urmatoare primeste steaua "Romanii au talent";

- butonul auriu trimite un concurent direct in semifinala.

20:53 "Cel mai mare fan al lui Fuego" a venit la "Romanii au talent" cu un numar de stand up comedy.

"Ai un umor minunat, de calitate", i-a spus Mihaela Radulescu.

Patru de "Da!" pentru comediant.

20:48 "E dus cu cercul", a exclamat Bebe Cotimanis cand Catalin Cazan a intrat pe scena. Catalin e acrobat si are o iubita rusoaica foarte frumoasa :)

Catalin a venit pe scena "Romanii au talent" costumat in ajutorul lui Batman, Robin.

Acrobatul trece in etapa urmatoare si este recompensat cu un sarut de iubita.

20:45 Bogdan Boholan i-a impresionat pe membrii juriului. Sala l-a aplaudat minute in sir.

"Simt ca avem in fata noastra unul dintre cei mai talentati romani pe care am avut norocul sa-i vedem in cinci sezoane", i-a spus Andi Moisescu.

Bogdan trece cu pasi de dans in etapa urmatoare :)

20:40 Nici un medic stomatolog de la penitenciarul din Iasi nu a impresionat. "Am vazut o fata care nu a mai avut loc la discoteca si a venit aici", i-a spus Andra, deloc miscata de tehnica de dans a domnisoarei.

20:35 Prima oprire in Bucuresti. Primul concurent... o rama :). Nu a avut noroc

20:30 A inceput Romanii au talent. Telespectatorii fac cunostiinta cu noii membri ai juriului: Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis, care le vin in ajutor Andrei si lui Andi Moisescu.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
ROMANII AU TALENT, sezonul 5 incepe vineri la ProTV. Ce se intampla cand unul dintre jurati apasa pe noul buton auriu
ROMANII AU TALENT, sezonul 5 incepe vineri la ProTV. Ce se intampla cand unul dintre jurati apasa pe noul buton auriu

Vineri, 13 martie 2015, va fi o zi cu noroc pentru ca revine la PRO TV, cea mai urmarita emisiune de divertisment: "Romanii au talent". Al cincilea sezon este unul plin de surprize, cu reguli noi, un decor impresionant, si un juriu pe masura.

ROMANII AU TALENT, sezonul 5. Ce surprize va aduce prima editie, vineri, de la 20:30, pe ProTV
ROMANII AU TALENT, sezonul 5. Ce surprize va aduce prima editie, vineri, de la 20:30, pe ProTV

Asteptarea ia sfarsit! Noul sezon "Romanii au talent" incepe vineri, 13 martie 2015, de la 20:30, la PRO TV! Numere exceptionale, momente amuzante sau implicarea juratilor in prestatiile concurentilor - toate vor putea fi urmarite la "Romanii au talent"!

Caravana
Caravana "Romanii au Talent" a ajuns in Capitala. Concurenta: "Eu am venit sa cant, dar am vrut sa le arat si desenele mele"

Pregatirile pentru emisiunea Romanii au Talent se apropie de final. Dupa ce a strabatut tara in lung si-n lat, caravana a poposit in Capitala.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.