Caravana "Romanii au Talent" a ajuns in Capitala. Concurenta: "Eu am venit sa cant, dar am vrut sa le arat si desenele mele"


Ultimul update: Joi 15 Ianuarie 2015 00:15
Data publicarii: Luni 12 Ianuarie 2015 17:57
Categorie: Romanii au talent

Pregatirile pentru emisiunea Romanii au Talent se apropie de final. Dupa ce a strabatut tara in lung si-n lat, caravana a poposit in Capitala.

Sute de bucuresteni au spus da provocarii si au venit marti la primele preselectii. O multime de talente noi, unele complexe, altele pline de umor, vor putea fi vazute la cea mai urmarita emisiune din istoria televiziunii din Romania, in aceasta primavara.

Sunt talentati si vor sa-i cunoasa o tara intreaga. Este cazul celor care au venit primii la preselectiile din Bucuresti. Dansatori, cantareti, magicieni sau acrobati, toti sunt hotarati sa impresioneze juriul.

O domnisoara a adus cu ea un bloc de desen, insa nu schitele sunt punctul ei forte. Fata vrea sa-si puna la bataie, in concurs, tot vocea.

Tanara: "Eu am venit doar sa cant, dar am vrut sa le arat si desenele mele. Mi-a placut foarte mult, am trecut cu tot sufletul."

Un alt tanar vrea sa fie auzit de o tara intreaga. A plecat de la preselectii increzator ca juriul l-a apreciat.

Tanar: "Cant! Simplu ca "buna ziua". Am cantat o piesa facuta de mine. "Retine" se numeste piesa. Am mai multe piese."

Nu numai talentatii sunt asteptati la preselectii, ci si aceia care vor sa fie spectatori.

Atat sambata cat si duminica, si la ora 11, si la ora 17, vor continua preselectiile. Evenimentele vor avea loc la Opera Comica din Bucuresti, unde Andi Moisescu, Andra, Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis vor decide cine merita sa mearga in etapa urmatoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO