ROMANII AU TALENT, sezonul 5 incepe vineri la ProTV. Ce se intampla cand unul dintre jurati apasa pe noul buton auriu

Ultima actualizare: 15-03-2015 07:05

Vineri, 13 martie 2015, va fi o zi cu noroc pentru ca revine la PRO TV, cea mai urmarita emisiune de divertisment: "Romanii au talent". Al cincilea sezon este unul plin de surprize, cu reguli noi, un decor impresionant, si un juriu pe masura.

Plini de energie si entuziasm, cei 4 jurati "Romanii au talent" au facut front comun cu gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos si sunt nerabdatori sa aduca in fata unei tari intregi oameni cu talente care mai de care mai surprinzatoare. Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis s-au integrat imediat si impreuna cu Andra si Andi Moisescu fac o echipa extrem de simpatica.

"Noi ne-am jucat foarte mult. Cu Bebe, cel putin, am avut un dialog foarte spumos mereu si banuiesc ca o sa vedeti si o sa simtiti si asta mai departe", spune Mihaela Radulescu.

Juratii pot acum sa trimita un concurent direct in semifinala, daca apasa butonul auriu"Fiecare avem acest drept. Eu am trimis mai departe in semifinala un baiat care canta extraordinar", a spus Andra.

Si pentru ca acum sunt 4 s-au schimbat si regulile de selectie: "In cazul in care un concurent primeste doi de DA si doi de NU, va merge mai departe doar daca un jurat va decide totusi sa-i dea o sansa."

Cei care obtin 3 sau 4 de DA sunt recompensati cu stelute albastre"Acum, cand am inceput al 5-lea sezon stiam ca multe lucruri ma vor surprinde. Si multe lucruri m-au surprins. Si sunt convins ca multe lucruri ii vor surprinde in continuare pe telespectatori", spune si Andi Moisescu.

"Sa vedeti voi ce o sa se intample dupa vineri 13. E o zi predestinata aiurelilor, nebuniei si actului artistic, se pare, pentru ca am dat de multe talente si nebunie, in acelasi timp", a comentat si Bebe Cotimanis.

Asadar, fiti pregatiti!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO