ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Cele mai tari momente din a cincea editie a preselectiilor. VIDEO

×
Codul embed a fost copiat

ROMANII AU TALENT, sezonul 4. A cincea editie a preselectiilor la "Romanii au talent" a adus o noua serie de aspiranti la titlul suprem si la marele premiu in valoare de 120.000 de euro.

CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE ALE EDITIEI

23:00 Teatru de papusi Guguta, formata din cinci persoane, a prezentat pe scena "Romanii au talent" un numar de teatru cu maini. Reprezentatia a emotionat publicul si a primit cele trei voturi de DA din partea juriului.

VEZI AICI VIDEO

Citește și
talent
ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Momentul serii: Claudia, fata care a schimbat lacrimile in zambet cu talentul ei
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

22:54 Toata suflarea masculina a ramas fara grai, cand a urcat pe scena cea mai exotica aspiranta la titlul de “cel mai talentat roman”, cu un nume de scena pe masura: Kennya. Dansul sau provocator si genele care flutura nu au fost nici pe departe punctul maxim de atractie al concurentei. Kennya le-a dezvaluit tuturor doi ochi albastri, pictati chiar pe fese.

Dansatoarea exotica, "cu ochi frumosi", a primit trei de DA.

VEZI AICI VIDEO

22:50 Trupa Real Action, formata din trei baieti, a facut impresie de cum a intrat pe scena cu simpla prezenta. Cei trei baieti au spus ca prezinta un numar de magie, dar au prezentat un dans magic.

Andra: Sunteti frumosi si ne-ati impresionat pe toti.

Mihai: Mi-a placut cum v-ati prezentat. Aveti un mare DA din partea mea.

Trupa merge mai departe

22:37 Iana Stefan a cantat la saxofon, alaturi de o formatie.

Andi: Sunt putine lucruri pe lumea asta care pot intrece in senzualitate o femeie care canta la saxofon.

Andra. DA

Mihai: Ooo.. DA

VEZI AICI VIDEO

22:30 Ansamblul Cervona Kalena, din Negostina, judetul Suceava, a venit pe scena sa prezinte dansurile si traditiile ucrainene. "Noi venim dintr-un sat in care populatia este majoritar ucraineana", a spus un membru al formatiei.

Andi: A fost un moment de dans extrem.

Andra: Am avut impresia ca ma uit la niste papusele.

Mihai: Bravo voua.

Trupa merge mai departe cu trei de DA.

VEZI AICI VIDEO

22:28 Grupul Capoeira Brasil a prezentat o improvizatie de dans si lupte.

Mihai: Mi s-a parut ca unii au tras chiulul aici. Eu sunt in dubiu pentru momentul asta... Zic NU azi.

Andra: Da

Andi: Intuitia mea mea imi spune sa spun DA.

Grupul merge mai departe.

22:20 Ana Craciun a venit in concurs ca sa cante muzica indiana. Din pacate, publicul a aplaudat-o abia dupa ce trei jurati au apasat butoanele care i-au intrerupt reprezentatia. Ana a pus si o melodie de-a Andrei pe ritmuri indiene.

Ana NU merge mai departe.

22:10 Mihai Moraru, 61 de ani, profesor, a cantat "cu mult patos, dar mai putina voce".

El nu a primit niciun vot.

22:08 Gabriel Bucur, 16 ani, este elev la Teologie. "Colegii si profesorii nu cred ca ar fi incantati sa ma vada aici", a marturisit el. Gabriel a cantat opera si a fost aplaudat intens. Gabriel Bucur, elev la Seminarul Teologic din Braila, a reusit sa impresioneze pe toata lumea cu vocea sa de tenor. “La asta nu ma asteptam”, a fost reactia lui Smiley, si se pare ca surpriza a placut si juriului, care i-au rasplatit talentul baiatului cu trei de DA.

Pavel: Ce a mancat acest om de canta asa?

VEZI AICI VIDEO

22:05 Trupa Bigg Dimm'a Band a prezentat un numar care a cucerit. Numarul a inceput cu acorduri de muzica de camera, apoi, treptat, pe scena au inceput sa apara soliste si alti instrumentisti. In total, trupa are 30 de membri.

Trupa a primit trei de DA.

22:00 Autoproclamat “papa ortodox care nu exista inca” si “regele inventiilor”, “Majestatea Sa”, Alexandru Tiproc, a revenit pe scena talentelor cu o inventie nou – nouta, la fel de entuziasmat ca si anul trecut. Cu ajutorul “preotului – robot” si cu verighetele pregatite, concurentul a gasit o domnisoara voluntara cu care sa se “cunune” in direct, ca sa arate ca “preotul” este functional.“Mergeti cu Dumnezeu inainte”, i-a urat Andi, dupa ce juriul l-a trimis direct acasa pe domnul amator de casatorii.  Alexandru NU merge mai departe.

21:45 Cezar Balasoiu, de 23 de ani, a prezentat un numar de magie. A avut o reprezentatie spectaculoasa, iar prin magie a scos de sub mantie in total trei asistente si, in final, un papagal. Numarul lui a tinut publicul cu sufletul la gura.

Mihai: M-am sitit ca in copilarie. Ai scos fete, pasarele, pasarici...

Cezar merge mai departe cu trei de DA.

VEZI AICI VIDEO

21:40 Cleopatra spune ca noaptea este femeie, iar ziua este barbat. A venit imbracat pe jumatate barbat, iar celalta jumatate femeie. "Azi sunt Loredana si Fuego".

Mihai: Momentul tau a fost de-a dreptul jenant

Andi: Ai trei de NU.

21:38 Christoph Baier a prezentat un numar de acrobatie cu bicicleta. Mihai a fost fascinat de spectacolul oferit. Concurentul merge mai departe in concurs.

21:37 Adrian Petru, barman, a prezentat un moment plin de energie, asteptat de juriu. Concurentul merge mai departe in concurs.

21:30 Cornel Schiopu a spus ca are un talent deosebit, cu care se mandreste. A intrat pe scena cu un pahar mare cu miere, pe care l-a baut pe nerasuflate, in 14 secunde. In pahar a avut 1,5 litri de miere si a spus ca in etapa urmatoare va bea 2 litri de miere.

Mihai: Ai fost original, de la mine ai da.

Din pacate, de la ceilalti doi jurati a primit NU.

21:17 Raisa Anischievici, de 49 de ani, a inceput reprezentatia cantand in pumni. Dar asta a fost doar introducerea... Raisa a cantat apoi opera si o sala intreaga a apaludat-o in picioare. Raisa este acum casnica, dar a cantat la opera pana la 39 de ani.

Smiley: Da, pentru asta am venit la Timisoara.

Raisa i-a ridicat si pe membrii juriului in picioare.

Andi: ati venit sa ne bucurati si pentru asta va multumim.

Andra: Simt un gol in stomac de la emorie.

Mihai: Multumesc frumos. Raspunsul meu este absolut DA.

Raisa merge mai departe in concurs cu trei de DA.

VEZI AICI VIDEO

21:15 Radu Valahu s-a inscris in concurs. Sportivul, acompaniat de un “coechipier” pe jumatatea masurii sale, este gata sa arate ca poate oricand sa isi schimbe meseria de sportiv in cea de show-man. Radu Valahu: Eu am dat in mintea animalelor.

Andi: Daca as fi locul tau as incerca sa fac stand-up comedy.

Radu nu a primit votul juratilor.

VEZI AICI VIDEO

21:08 Andras Ferencz a venit in concurs cu un numar inedit: a facut cu picioarele cubul rubic.

Mihai: Mi se pare originala ideea ta de a face lucruri bune cu picioarele

Concurentul merge mai departe cu trei de DA.

21:00 Victor Britcari si Ecaterina Bogaciova , 18 si 12 ani, au prezentat pe scena un numar de acrobatie. Cei doi, intre care exista o mare diferenta de varsta, au venit decisi sa castige concursul. Cei doi au tinut publicul cu sufletul la gura cu evolutia riscanta, dar foarte spectaculoasa.

Diferenta de varsta si de inaltime dintre Victor si Ecaterina, cei doi acrobati moldoveni, n-a contat nicio secunda in fata publicului de la “Romanii au talent”. Nici macar faptul ca si-au pregatit numarul timp de numai doua saptamani nu i-a impiedicat sa smulga ropote de aplauze si aprecieri din partea juriului.

Andi a laudat-o pe Ecaterina pentru “maturitatea ei”, iar Mihai Petre i-a catalogat pe cei doi drept perechea ideala, in care “baiatul isi pune in valoare partenera, iar ea straluceste”.

Andra: Suntem bucurosi ca putem vedea asa ceva.

Andi: Sunt uimit de maturitatea Ecaterinei.

Mihai: Bravo voua, spectacol suprem.

Trupa, care este de doar doua saptamani in aceasta formula, a primit trei de DA.

VEZI AICI VIDEO

20:52 Trupa de dans SPACE, din Chisinau, este antrenata de Lilian, coregraf la Dansez pentru tine. Tinerii, care au intre 18 si 25 de ani, au cucerit cu dansul lor.

Andra: De la inceput pana la sfarsit a fost bine totul.

Mihai: Voi lucrati cu Lilian... WOW! Bravo!

Andi: Abia astept sa ne vedem in etapa urmatoare, cu trei de DA.

20:49 Galina Burduja, de 55 de ani, din Republica Moldova, sculpteaza in legume si fructe. Galina a venit cu "lucrarea" gata facuta si a spus ca pe scena doar o finiseaza. Talentul ei nu a convins, iar Galina a primit 3 de NU.

20:44 Lenuta Taune, de 81 de ani, a venit pe scena concursului sa arate ca are talent. "Am fost casatorita de 4 ori si am divortat", a spus ea. "Vreau sa demonstrez ca in Romania si babele au talent" - acesta este motto-ul dupa care se ghideaza Lenuta Taune, Doamna a lasat emotiile deoparte, si-a facut singura costumatia de scena si se va prezenta in fata Andrei, a lui Andi Moisescu si a lui Mihai Petre cu gandul de a trece mai departe in urmatoarea etapa. Lenuta a prezentat o sceneta, insa limbajul ei nu a fost apreciat de juriu, dar nici de public. Totusi, ea a primit doi de DA si merge mai departe.

20:40 Trupa MCA Dancer, din Braila, a cantat si a dansat. Solistul a incercat sa-l imite pe Connect-R, insa evolutia nu a impresionat juriul.

20:36 Trupa Concordia este formata din membrii unei organizatii umanitare. Cei patru tineri au cantat la tobe, iar talentul lor a electrizat publicul, care i-a aplaudat indelung. Cei patru tineri au fost abandonati de familie si locuiesc intr-un camin.

Mihai Petre: Faceti bine ce faceti.

Andra: Ati facut spectacol.

Andi Moisescu: Aveti un mare DA de la mine.

Trupa Concordia a primit trei de DA si merge in urmatoarea etapa a concursului.

20:30 A inceput cea de-a cincea editie a preselectiilor la ROMANII AU TALENT, sezonul 4.

ROMANII AU TALENT, sezonul 4

Concurenti dornici sa devina asemeni propriilor idoli, personaje hilare, oameni carora nu le este frica sa riste de dragul spectacolului, ambitiosi care nu se lasa, numere de neimaginat in afara scenei si aparitii care vor taia respiratia, toate vor alcatui un show cum numai la "Romanii au talent" se poate vedea. Atat de uimiti vor fi de ceea ce le va aparea in fata ochilor, incat Smiley si Mihai Petre isi vor varsa chiar paharele cu apa pe ei.

Marele castigator "Romanii au talent" esti TU. Serios, intra sa vezi ce ti se intampla!

Uriasul Valahu, binecunoscutul luptator de skandenberg, vine si el saptamana aceasta la "Romanii au talent". Sportivul, acompaniat de un “coechipier” pe jumatatea masurii sale, este gata sa arate ca poate oricand sa isi schimbe meseria de sportiv in cea de show-man.

“In Romania, si babele au talent” – acesta este motto-ul dupa care se ghideaza Lenuta Taune, o concurenta de optzeci si unu de ani care este pregatita sa arate in fata unei tari intregi ca poate face spectacol. Doamna a lasat emotiile deoparte, si-a facut singura costumatia de scena si se va prezenta in fata Andrei, a lui Andi Moisescu si a lui Mihai Petre cu gandul de a trece mai departe in urmatoarea etapa.

Toata suflarea masculina va ramane fara grai vineri seara, cand va urca pe scena cea mai exotica aspiranta la titlul de “cel mai talentat roman”, cu un nume de scena pe masura: Kenia. Dansul sau provocator si genele care flutura nu vor fi nici pe departe punctul maxim de atractie al concurentei. Kenia le va dezvalui tuturor doi ochi albastri, pictati chiar pe fese.

Vinerea aceasta este una a provocarilor pentru Pavel si Smiley. Cei doi "sefi" isi vor da unul altuia porunci care le-ar putea pica greu la stomac, la propriu, insa prezentatorii vor gasi cele mai amuzante solutii. Savarine, sarmale, carnati, varza a la Cluj din belsug si alte bunatati traditionale romanesti, toate se vor regasi in “meniul” de provocari pus la cale de sefi.

Magie, lupte, dans, muzica, dar mai ales talente cu carul, de toate vei avea parte de la 20:30, intr-o noua editie a super-show-ului "Romanii au talent", numai la ProTV.

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
SEXY MOROSANCA la Romanii au Talent. Cum a reusit sa treaca in runda urmatoare desi nimeni nu ii dadea vreo sansa
SEXY MOROSANCA la Romanii au Talent. Cum a reusit sa treaca in runda urmatoare desi nimeni nu ii dadea vreo sansa

SEXY MOROSANCA a facut show vineri pe scena Romanii au Talent si a reusit sa mearga mai departe.

ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Momentul serii: Claudia, fata care a schimbat lacrimile in zambet cu talentul ei
ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Momentul serii: Claudia, fata care a schimbat lacrimile in zambet cu talentul ei

ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Adevarati artisti, nedescoperiti inca, s-au prezentat in fata intregii tari, la show-ul "Romanii au talent", si au facut spectacol.

ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Vezi cele mai tari momente din editia a treia. VIDEO
ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Vezi cele mai tari momente din editia a treia. VIDEO

Editia a treia a show-ului ROMANII AU TALENT din 2014 a fost nelipsita de surprize. Concurentii au avut noi prestatii care au lasat pe toata lumea, de la juriu la public, cu gura cascata.

Recomandări
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu

Administrația Prezidențială a anunțat, marți, că a transmis ministrului Justiției, Alina Gorghiu, conform procedurii, cererile de urmărire penală față de fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu.

 

Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ
Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt valabil marți și miercuri. În aproape jumătate din țară vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”
Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”

Autorităţile iraniene au avertizat în ultimele ore că vor răspunde "în câteva secunde" cu "arme neutilizate până acum" unor posibile represalii ale Israelului după atacul iranian cu drone şi rachete de sâmbătă asupra statului israelian, informează marţi E