Victor Socaciu: Asistam neputinciosi la disparitia tragica a Madalinei

Ultima actualizare: 24-07-2012 04:36
Victor Socaciu

Victor Socaciu a declarat la aflarea vestii decesului Madalinei Manole: asistam neputinciosi la despartirea tragica a unui om pe care toti l-am iubit, apreciat, dar despre care nu ne-am dat seama cat de fragil este.

"Cred ca s-a intamplat ceva dramatic in sufletul ei de a luat o astfel de decizie. Poate ca dincolo isi va gasi si acel echilibru necesar, linistea pe care a tot cautat-o in ultimii sai ani de viata", a spus Victor Socaciu.

Artistul a povestit despre inceputurile carierei Madalinei Manole, cand au cantat impreuna la spectacolele Cenaclului Flacara.

"Primii pasi ai Madalinei Manole pe scena au fost facuti in zona folkului. Ea a debutat la un spectacol pe care Scanteia Tineretului l-a avut la Ploiesti. Avea 14 ani. A venit cu parintii. Am ascultat-o, ea a cantat si a avut un succes notabil. Atunci am hotarat cu poetul Lucian Avramescu sa o luam in turneu pentru ca era o prezenta fermecatoare. Apoi, parintii ei au venit la mine si m-au rugat sa am grija de ea", a mai spus Socaciu.

"A avut un parcurs exceptional, ca la inceputul anilor '90 sa fie prima voce a pop-ului roman. Ne aducem aminte cand, alaturi de Serban Georgescu, a lansat cele mai importante slagare ale acelor vremuri. Era starul numarul 1, avand toate salile de spectacole pline. Avea cea mai mare audienta. A imbogatit zeci de impresari si de compozitori, insa nu a reusit sa stranga pentru ea, pentru ca nu era un om care sa puna ban peste ban si a trait din plin viata", a continuat Socaciu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO