Un rapper conduce lista nominalizarilor la Brit Awards! VIDEO de la Londra


Ultimul update: Marti 30 Octombrie 2012 23:01
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2011 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Vezi care sunt nominalizarile la Brit Awards...
Un rapper conduce lista nominalizarilor la Brit Aw...

UPDATE: Take That, BYP, Justin Bieber ori Ellie Goulding sunt artistii norocosi care au sanse sa-si adauge in palmares cate un Brit Award. Rapperul Tinie Tempah conduce lista nominalizarilor pentru Brit Awards. El a fost selectat pentru 4 categorii.

La 20 de ani de la debut, trupa Take That ramane extrem de iubita in Marea Britanie. Formatia la care s-a intors de anul trecut si Robbie Williams a obtinut nominalizari pentru cel mai bun grup si cel mai bun album, "Progress".

Insa, daca judecam dupa laude pe cele mai multe le-a primit in 2010 debutantul Tinie Tempah. Rapperul de 22 de ani din Londra a fost selectat la patru categorii, intre care "cel mai bun artist solo" si "cel mai bun album".

Laura Marling, Cheryl Cole, Ellie Goulding si Paloma Faith rivalizeaza pentru cea mai buna voce feminina din Marea Britanie.

Organizatorii ceremoniei de la Londra nu au uitat nici de straini. Bruce Sprinsgteen, Eminem, Kanye West, Alicia Keys ori Katy Pery se bat pentru cate un premiu.

Criticii muzicali il au in atentie si pe canadianul Justin Bieber.

Americanii de la Black Eyes Peas, nominalizati la categoria "cea mai buna trupa straina" vor sustine si un recital.

In premiera, organizatorii au invitat-o pe originala creatoare de moda Viviene Westwood sa conceapa o noua versiune a trofeului. BritAwards vor fi decernate pe 15 februarie la Arena O2 din Londra.

VIDEO PROTVPLUS.RO