Stefan Banica si-a lansat piesa “Ho Ho Ho” la ProFM!

Ultima actualizare: 13-05-2012 16:23
Stefan Banica Jr

Stefan Banica a vorbit in cadrul programului DJ-ului ProFM Nono Semen despre seria de concerte de Craciun, noul album de colinde ce va fi lansat luna viitoare, dar si despre premiera filmului “Ho Ho Ho".

 

Ho Ho Ho este o o piesa de Craciun care sper sa placa oamenilor si care, in acelasi timp, este si coloana sonora a filmului pe care l-am facut cu MediaPro Pictures in vara, primul de acest gen in Romania. Filmul Ho Ho Ho va fi lansat in cinematografe pe 20 noiembrie”, a declarat Stefan Banica.

Prima comedie romaneasca de Craciun, cu Stefan Banica in rolul principal, va putea fi urmarita si la ProTV, pe 25 decembrie.

La intrebarile ascultatorilorProFM, trimise pe ID-ul de mess “nonolaprofm”, despre concertele de Craciun, prezentatorul emisiunii “Dansez pentru tine”, de la ProTV, a marturisit: “Anul acesta, concertele, patru la numar, sunt un pic mai devreme decat v-am obisnuit pentru ca am doua aniversari in familie, fetita mea si sotia care sunt la diferenta de o saptamana. In aceste concerte vom canta si de pe noul album Un Craciun cu Stefan Banica', practic atunci va avea loc si o lansare. In plus, ca in fiecare an avem foarte multe surprize pregatite si invitati speciali”.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO