Reteta succesului! Afla cum au reusit cantaretii nostri in afara!

Ultima actualizare: 17-08-2012 10:49

Foarte mult noroc, o buna campanie de promovare si un joc de scena captivant. Aceasta este reteta succesului peste granite, in viziunea cantaretilor nostri.

 

Dupa "Dragostea din tei" a trupei O-zone, care a spart gheata, multe altele i-au cucerit pe straini si le-au adus venituri frumoase artistilor romani.

Se aud in cluburi, pe plaje, la terase sau in casele strainilor. Multi au invatat insa primele cuvinte in romaneste din piesa "Dragostea din tei", a celor de la O-zone.

Cantecul a ajuns pe primul loc in 27 de tari si a vandut 8 milioane de albume in toata lumea. Cu acest succes rasunator in portofoliu, Dan Balan, fostul lider al trupei, este acum in Statele Unite, unde pregateste un nou album cu care vrea sa cucereasca lumea din toamna.

Pe langa succesul pe care il are si acum in straintate piesa "Tornero" a lui Mihai Traistariu, artistul s-a bucurat si de un castig fabulos: 1,5 milioane de euro. A semnat contracte in 15 tari.

Pe urmele lor calca si alti artisti de la noi. Marius Nedelcu, fostul component al trupei Akcent, a lansat solo cateva piese pe care le-a cantat si in spectacole peste granite.

A cantat prin zeci de tari si tocmai a lansat un album care este inregistrat integral in America. Loredana i-a cucerit pe straini cu "Lele" sau "Zig Zaga".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO