Lady GaGa, indecenta prin toaletele publice. FOTO

Ultima actualizare: 23-05-2012 03:36
Lady Gaga pe wc

Indiferent ca socheaza prin tinute, declaratii sau melodii care ofenseaza vreo religie, Lady Gaga are mereu noutati pentru fani. Daca saptamana trecuta a aparut in Tokyo costumata ca un urs panda, acum Lady Gaga a optat pentru indecenta.

Excentrica diva a postat pe internet o fotografie realizata intr-o toaleta, in care apare stand pe capacul de WC si pe jumatate dezbracata.

Mai mult, Gaga si-a schimbat atat tunsoarea, cat si culoarea parului. Vedeta seamana cu un personaj al serialului “The Smurfs” (n.r. "Strumfii").

Lady Gaga a dat replica si firmei de avocatura din Michigan care a acuzat-o ca ar fi sustras 5 milioane de dolari din fondul de caritate “We pray for Japan”.

Procesul nu a facut decat sa atraga atentia de la actiunile bunilor fani care au ajutat oamenii din Japonia. Toata donatia de 5 milioane de dolari a fost realizata prin achizitionarea fiecarei bratari. Lady Gga nu a facut nici un profit de pe urma transportului bratarilor. Taxele de vanzare au fost percepute in acord cu legislatia in vigoare. Lady Gaga a dat din fondurile ei personale pentru a sustine aceasta cauza si a continuat sa sprijine victimele”, a declarat reprezetantul ei .

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO