Guns N' Roses la Bucuresti: fara Slash si cu un Axl Rose cam obosit!


Ultimul update: Sambata 03 Noiembrie 2012 07:26
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Axl Rose de la " Guns'n Roses" a schimbat tara, dar naravul ba. Americanul a ajuns la Bucuresti cu doua ore intarziere. Acest lucru i-a deranjat pe multi. Totusi, fanii au plecat acasa fermecati de vocea solistului.

In plus, solistul a cantat inclusiv din repertoriul celor de la Pink Floyd sau AC/DC.

Daca membrii trupei Guns'n Roses se aflau in Romania de 2 zile, solistul Axl Rose a ajuns pe aeroportul Baneasa cu 20 de minute inainte sa urce pe scena. Cei de 20.000 de oameni adunati la Romexpo erau deja nervosi, insa spre deosebire de spectatorii de la Dublin care au aruncat dupa el cu sticle, ai nostri s-au rezumat doar sa il fluiere.

Cu o palarie neagra, ochelari de soare, o haina argintie si blugi taiati, Axl Rose si-a facut repede numarul.

Prima melodie pe care au interpretat-o a fost si cea care a dat numele acestui turneu: Chinese Democracy. Insa la auzul melodiilor care i-au consacrat pe rockerii de la GNS, publicul a fost in extraz, iar la celebra piesa "Don't cry" toti spectatorii au cantat la refren.

Au fost insa si nemultumiti, mai ales de prestatia veteranului Axl Rose. Nostalgici, si-au amintit cat de bine sunau solo-urile de chitara ale lui Slash.

Axl Rose este renumit pentru intarzierile sale. La inceputul lunii septembrie trupa concertul din Guns n Roses din Dublin a avut o intarziere de aproape o ora, iar membrii trupei au fost nevoiti sa plece de pe scena dupa ce au fost bombardati cu pahare din plastic aruncate de spectatori.

Scena de la Bucuresti a avut 22 de metri lungime, 20 inaltime si a fost adusa din Polonia. Echipamentele au fost transportate la Bucuresti cu 20 de TIR-uri.

Axel Rose a petrecut doar trei ore in Romania. La 4 dimineata trupa a plecat catre Zagreb unde este programat urmatorul concert Guns' n Roses.

Bine-ati venit in jungla! Axl Rose, alungat cu sticle de pe scena. VIDEO

Flacari si efecte pirotehnice la concertul GNR!
Reguli de acces la concertul Guns N'Roses: fara aparate audio si video!
ProFM a lansat un nou radio online, ProFM Guns N'Roses!
FULLSCREEN
Guns N' Roses la Bucuresti: fara Slash si cu un Axl Rose cam obosit!
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO