Aretha Franklin are cancer la pancreas

Ultima actualizare: 29-09-2012 17:08
Aretha Franklin

Aretha a trecut recent printr-o interventie chirurgicala ce nu a fost dezvaluita presei si si-a anulat toate concertele pana in mai 2011.

Multe reviste si site-uri americane anunta ca Aretha Franklin are cancer pancreatic.

Cantareata are 68 de ani, iar publicatia Detroit News citeaza o sursa apropiata artistei. De cancer pancreatic a suferit si Patrick Swayze, iar medicii dau sanse extrem de reduse de supravietuire bolnavilor.

Se pare ca deocamdata Aretha se simte "bine", dupa cum spun televiziunile americane, iar reverendul Jesse Jackson, un bun prieten al artistei americane, a declarat, miercuri, ca aceasta "se recupereaza foarte bine".

"Moralul ei este ridicat, iar credinta ei este puternica. Este constienta, vorbeste si face in fiecare zi o plimbare pe holurile spitalului", a declarat Jesse Jackson.

In august, Aretha Franklin a cazut acasa si si-a fracturat doua coaste.

Aretha a fost supranumita "Regina muzicii soul" si are mai multe hituri din anii 1960, precum "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman", "Chain of Fools" sau 'Respect". A castigat 20 de premii Grammy, dintre care opt au fost consecutive, intre anii 1968 si 1975, perioada in care trofeul pentru cea mai buna solista R&B a fost numit in gluma de ziaristi "Premiul Aretha".

In 1987, Aretha Franklin a devenit prima cantareata in Rock and Roll Hall of Fame, iar in 2009, ea a cantat live la ceremonia de investire in functia de presedinte al SUA a lui Barack Obama.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO