Scenariu de cosmar! Copiii lui Michael ar putea ajunge la orfelinat

09-05-2010 00:00


Paris Jackson, Prince Jackson

Copiii lui Michael Jackson ar putea ajunge la orfelinat. Autoritatile americane o monitorizeaza pe bunica lor, care nu pare sa le asigure conditii ideale de crestere.

Mama lui Michael Jackson este sub lupa autoritatilor, deoarece este acuzata ca ii creste pe cei trei copii ai megastarului... in haos.

Femeia de 79 de ani ii creste pe micuti la casa ei din Los Angeles, alaturi de alti cinci nepoti ai sai si mama lor, Alejandra Oaziaza.

Autoritatile americane deja i-au cerut Katherinei sa ii mute dupa ce au aparut mai multe plangeri legate de felul in care femeia creste copiii.

Unul din nepotii lui Michael a fost vazut cum se juca cu un aparat de autoaparare cu electrosocuri, in timp ce alti doi nepoti se bateau.

Primul avertisment a fost primit de Katherine Jackspon acum o luna, sub motivul ca esxista prea multe amenintari pentru o viata stabila a copiilor Prince, Paris si Blanket. De atunci, nimic nu s-a schimbat. Nici ceilalti cinci nepoti si nici mama lor nu au plecat din locuinta Katherinei Jackson, iar temerile sunt tot mai mari.

O sursa apropiata familiei sustine ca lucrurile nu sunt tocmai roze. “Nu sunt vremuri bune pentru ei. Cu opt copii pe cap, casa a devenit o povara pentru Katherine. Ofiterii de la Protectia Copilului au cerut ca numarul lor sa fie redus, dar nu s-a intamplat nimic.

Vor veni din nou peste cateva zile si daca e la fel, ofiterii au toate motivele sa ia copiii in ingrijirea statului. Este un cosmar si ne temem de ce poate urma”, a spus acesta.

Sursa: News of the World

VIDEO PROTVPLUS.RO