Michael Jackson folosea sedative puternice inca din anii '90!

03-07-2009 00:00


Michael Jackson

Mania lui Michael pentru medicamente era in plina desfasurare inca din anii '90, de pe vremea turneului HIStory.

Michael Jackson plecase in turneul de la mijlocul anilor '90 cu energie debordanta, toate calitatile vocale si miscarile celebre la el. Numai ca, in bagaje, mai avea si o adevarata mini-farmacie.

In plus, un anestezist era tot timpul alaturi de el. Intre 1996 si 1997, in toate cele 82 de concerte din turneul HIStory, Michael l-a avut cu el pe doctorul Neil Ratner.

Se spune ca Ratner isi monta o adevarata mini-clinica in camera de hotel din orasul unde avea loc concertul. Ii monitoriza lui Michael semnele vitale atunci cand acesta dormea sau era "sedat", dupa cum spun sursele. Perfuziile erau si ele nelipsite. Doctorul a confirmat ca megastarul avea probleme cu somnul si se pare ca il ajuta sa "doarma" si "il trezea apoi". Ratner nu a vrut sa vorbeasca insa despre aceste "episoade".

Ratner si-a pierdut pentru trei ani licenta de a practica medicina in 2002, din cauza unor fraude in ceea ce priveste asigurarile medicale.

Noile dezvaluiri ar fi in acord cu cele spuse de asistenta Cherilyn Lee, careia Michael ii cerea Diprivan, medicamentul folosit pentru anestezii, care poate duce la stop cardiac.

 

 

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO