"Michael Jackson era extrem de alb, chel si foarte slab"

Ultima actualizare: 03-11-2012 22:52
Michael Jackson

Emaciat, alb ca laptele din cap pana-n picioare, plin de intepaturi pe brate, depedent de Diprivan. Sunt detalii aflate de cei de la CNN, de la o persoana care se ocupa cu investigatia asupra mortii lui Michael Jackson, posibil unul dintre legisti.

 

Aceasta a explicat pentru CNN ca Michael Jackson avea pe brate numeroase urme lasate de acele seringilor, unele recente. Nu este exclus ca echipa de paramedici care a sosit la resedinta sa-i fi administrat intravenos anumite medicamente, in incercarile de a-l salva. Mai mult de atat, bratele lui Michael erau atat de intepate incat nu mai era posibil sa-i gasesti o vena.

De asemenea, una dintre asistentele care a lucrat pentru megastar a precizat ca Jacko a contactat-o cu cateva luni inainte si a implorat-o sa-i injecteze Diprivan, un medicament puternic folosit pentru sedare care se administreaza numai sub stricta supraveghere a medicului.

Apoi sursa care a dorit sa ramana anonima a confirmat pentru CNN ca la resedinta lui Jackson au fost gasite numeroase pilule, dar si prescriptii medicale, in special pentru medicamente considerate "periculoase".

In plus, persoana respectiva a precizat ca a fost uimita de cate de alba era pielea lui Michael si de faptul ca trupul sau era emaciat. Jackson nu avea par deloc, probabil ca urmare a incidentului de acum cativa ani cand filma la o reclama si podoaba capilara i-a luat foc.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO