Michael Jackson, copilul fara copilarie! Scandalurile soc din viata sa

×
Codul embed a fost copiat

O viata traita sub lumina reflectoarelor si a bliturilor, in ovatiile si isteriile admiratorilor frenetici. Este fara doar si poate partea frumoasa a povestii lui Michael Jackson.

Dincolo de ea a ramas o lupta continua ca intr-un ring de box cu cei care i-au disecat fiecare gest, fiecare vorba. E adevarat si ca Michael Jackson le-a dat multa apa la moara criticilor sai.

Acuzatiile ca doarme cu baietei de scoala primara in pat, ca isi anuleaza fara jena concertele sau ca are datorii de sute de milioane de dolari, au tinut prima pagina a tabloidelor ani in sir.

Singuratatea. Doar ea i-a fost tovaras lui Michael Jackson, din copilarie pana in ultimele clipe. Chiar daca, aparent, megastarul n-a fost niciodata singur.

Si astfel a inceput viata unui copil fara copilarie. Dincolo de munca si de faima din primii ani, au urmat scandaluri dupa scandaluri. In 1993, imaginea starului stralucitor se sparge in bucati, cand un adolescent de 13 ani il acuza pe Jackson ca l-ar fi atins in locuri intime.

Citește și
Mesaj către Zelenski: „OK, am reuşit. Acum du-te şi câştigă lupta”

Furtuna se rezolva pe cale amiabila, cu un cec de peste 20 de milioane de dolari, o suma neglijabila fata de cele 600 de milioane ale artistului.

Cand toata lumea credea ca Michael e la pamant, vine anuntul bomba. Regele muzicii pop se casatoreste cu fiica celuilalt "Rege" - nemuritorul Elvis Presley. Initial, Michael si Lisa Marie par cuplul perfect. Mariajul de vis se destrama insa in doar doi ani, cu un divort rapid.

Si, la fel de repede, Michael se insoara iar. De data aceasta cu infirmiera sa, Debbie Rowe. Impreuna au doi copii: Prince Michael Junior si Paris Michael Katherine. Nici a doua casnicie n-a tinut. Cei doi au divortat in 1999. La el au ramas insa copiii.

Cu doua casnicii ratate la activ, Michael apeleaza in 2002 la o mama-purtatoare pentru a avea inca un copil - Prince Michael Jackson al II-lea. Baiatul il va arunca intr-un nou circ, cand regele, aflat in Germania, s-a hotarat sa il arate fanilor de la fereastra hotelului in care se cazase. Imediat, Michael a fost catalogat drept iresponsabil, insa a ripostat, spunand ca bebelusul n-a fost niciun moment in pericol.

Nici n-a scapat bine de acuzatii ca ajunge iar in gura presei. Intr-un documentar filmat in 2003, cantaretul confirma ca obisnuieste sa doarma in acelasi pat cu baietii. De aici, incepe nebunia. Megastarul este implicat iar intr-un proces de pedofilie.

Politia californiana invadeaza Neverlandul, intr-o perchezitie de proportii, in timp ce cantaretul ajunge dupa gratii. Este eliberat pe cautiune dupa doar o ora, insa asupra lui apasa acuzatia de agresiune sexuala. Toata familia ii sare in ajutor, inclusiv una dintre fostele sotii.

In schitele realizate in sala de judecata, Michael pare chiar sa planga de durere. Chiar si asa, de cate ori venea si pleca de la tribunal era aclamat minute in sir de fanii care nu vroiau sa creada in ruptul capului ca ar fi in stare sa raneasca pe cineva.

In vara lui 2005, Michael scapa de inchisoare, dupa ce este declarat nevinovat. Zvonurile si barfele se tin insa scai de el, chiar si in Golful Persic, unde se refugiaza aproape 3 ani.

Mai intai, este fotografiat in magazinele din Dubai imbracat in vestminte feminine si insotit de copiii sai. Apoi, presa afla ca un seic l-a dat in judecata pe megastar, cerandu-i 7 milioane de dolari, pentru ca nu si-a respectat contractul si nu a compus un nou album.

Michael scapa si de data aceasta printr-un acord amiabil, dupa care revine in Statele Unite. Nu se mai instaleaza la Neverland, ci intr-o vila uriasa din Los Angeles, unde si-a gasit si sfarsitul, dupa 50 de ani de framantari.

Vineri, sambata si duminica puteti urmari la MTV un intreg maraton de emisiuni dedicate megastarului in "Weekend special Michael Jackson". In fiecare seara, incepand de la ora 21, vor fi difuzate sloturi muzicale "M is For Michael", documentare dedicate megastrului, topuri ale pieselor sale si interviuri cu artistii romani care au fost influentati de Michael Jackson.

Totodata, vineri, la ProFm este ziua Michael Jackson.

Articol recomandat de sport.ro
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România
Citește și...
Misterul persista in procesul mortii lui Michael Jackson. Luni va fi audiat ultimul martor
Misterul persista in procesul mortii lui Michael Jackson. Luni va fi audiat ultimul martor

Cinci saptamani de dezbateri, 40 de martori si multe ore de demonstratii stiintifice nu au fost suficiente pentru a elucida misterul care inconjoara ultimele ore din viata cantaretului Michael Jackson.

Dr. Murray:
Dr. Murray: "Michael Jackson si-a administrat singur doza letala. Nu putea sa doarma fara Propofol"

Michael Jackson dormea de doua luni numai datorita Propofolului, puternicul anestezic care l-a si ucis. Este declaratia pe care a facut-o medicul sau, aflat acum in banca acuzatilor, la finalul celei de-a doua saptamani in sala de judecata.

Rasturnare de situatie. De ce a fost sunata aceasta femeie din ambulanta in care murea Michael
Rasturnare de situatie. De ce a fost sunata aceasta femeie din ambulanta in care murea Michael

Audierile in procesul lui Michael Jackson scot la iveala alte detalii importante care ar fi putut schimba cursul evenimentelor din ziua in care megastarul a murit. Amanta doctorului Conrad Murray a facut cateva dezvaluiri.

Recomandări
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”

Primarul general Nicușor Dan nu a mai avut răbdare să stea până la finalul negocierilor PSD-PNL în seara zilei de luni, în care Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au decis soarta candidatului Cătălin Cîrstoiu, așa că s-a jucat cu copiii și ... s-a culcat.

Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin
Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin

"Ce se va întâmpla pe termen lung cu Rusia?" este marea întrebarea pe care foarte multă lume și-o pune, mai ales că nici măcar "Țarul de la Kremlin", Vladimir Putin, nu poate scăpa de moarte.

Cum răspunde Nicușor Dan la acuzațiile lui Piedone, că face ”blat politic” cu PSD-PNL: ”E o prostie. Nu e niciun blat”
Cum răspunde Nicușor Dan la acuzațiile lui Piedone, că face ”blat politic” cu PSD-PNL: ”E o prostie. Nu e niciun blat”

Nicușor Dan - candidat independent la Primăria Capitalei, susținut de Alianța Dreapta Unită (USR, PMP, Forța Dreptei) - nu exclude faptul ca Popescu Piedone, principalul său contracandidat, după cum crede chiar el, să se retragă din cursa electorală.