Dr. Murray: "Michael Jackson si-a administrat singur doza letala. Nu putea sa doarma fara Propofol"

Ultima actualizare: 03-11-2012 18:47

Michael Jackson dormea de doua luni numai datorita Propofolului, puternicul anestezic care l-a si ucis. Este declaratia pe care a facut-o medicul sau, aflat acum in banca acuzatilor, la finalul celei de-a doua saptamani in sala de judecata.

Procurorii i-au interogat vineri, pe rand, pe toti legistii care au participat la autopsia lui Michael Jackson.

Avocatii apararii sustin insa ca Michael Jackson si-ar fi administrat singur substanta, dupa ce cardiologul i-a injectat un alt sedativ, ceva mai slab, si l-a lasat sa se odihneasca. Murray a recunoscut deja ca i-a injectat Propofol lui Michael, insa strategia apararii e ca artistul ar fi luat singur doza letala, care l-a ucis imediat.

Juriul a ascultat apoi o inregistrare audio de doua ore, facuta la doua zile dupa moartea lui Michael. Conrad Murray a povestit cum l-a lasat pe Michael singur cateva minute, insinuand ca artistul si-ar fi administrat atunci anestezicul.

"Trupul era cald inca, nu-si schimbase culoarea si am presupus ca totul se intamplase foarte repede, in timpul cat fusesem plecat, asa ca am inceput imediat manevrele de resuscitare si i-am facut respiratie gura la gura."

Cu toate acestea, Murray a recunoscut ca i-a administrat lui Michael Jackson Propofol timp de doua luni de zile!

In plus, Conrad Murray a declarat ca e posibil sa nu fi fost singurul medic la care apela megastarul. Mai ales ca fusese angajat cu norma intreaga cu numai doua luni inainte de moartea cantaretului. Tocmai de aceea Michael avea nevoie de Propofol pentru a adormi, pentru ca ceilalti doctori ii administrau energizante.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la varsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO