Michael Jackson a fost omorat?

Ultima actualizare: 04-10-2012 04:18
Michael Jackson

Disparitia fulgeratoare a lui Michael Jackson s-ar putea transforma din moarte accidentala, in crima! Este anuntul bulversant facut de seful politiei din Los Angeles.

Investigatia se concentreaza asupra rolului malefic jucat de doctorii care au alimentat dependenta artistului de sedative, analgezice, steroizi si alte pastile. Institutul Medico-Legal din Los Angeles le-a cerut, oficial, medicilor personali ai artistului sa predea toate dosarele, retetele, radiografiile si examinarile psihologice facute vreodata.

Rezultatele analizelor toxicologice ale lui Michael trebuie sa apara in 2-4 saptamani. Familia Jackson stie deja ca totul ar putea sa ia o noua turnura si asteapta aceste rezultate.

"Familia isi da seama de o potentiala acuzatie de crima", a spus pentru CNN o sursa apropiata rudelor lui Michael Jackson.

Din rapoartele intocmite dupa o perchezitie la Neverland in 2004, se stie ca Michael lua inca de pe atunci foarte multe medicamente. Ajunsese la 10 pastile de Xanax pe noapte, pentru ca nu putea sa doarma! Expertii medicali spun ca era vorba de o cantitate imensa, care ar fi doborat orice fiinta umana.

Anchetatorii au vorbit deja cu mai multi doctori ale caror nume au aparut de-a lungul investigatiei, iar cei care nu au raspuns de buna-voie vor fi citati in saptamanile urmatoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO