Mama lui Michael Jackson ataca testamentul fiului ei! Risca sa piarda tot!

20-07-2009 00:00


Controversatul clan Jackson nu inceteaza sa uimeasca lumea. Mama lui Michael incearca in justitie sa obtina controlul asupra averii fiului sau.

In timp ce justitia a amanat, din nou, luarea unei decizii definitive in privinta custodiei copiilor lui Michael Jackson, apar informatii cum ca mama megastarului s-ar pregati sa conteste ultimele dorinte ale fiului sau. O decizie greu de inteles si extrem de riscanta.

Potrivit site-ului TMZ.com, Katherine Jackson ar fi impinsa de la spate de restul clanului Jackson sa atace testamentul lasat de megastar, desi prin acest document ea primea 40% din averea lui Michael si custodia celor trei copii ai lui.

O strategie periculoasa, pentru ca testamentul are o clauza care prevede ca cine il contesta pierde tot ce ar fi urmat sa primeasca. Singurul motiv pentru care clanul Jackson si-ar asuma un asemenea risc este obtinerea controlului total al averii de peste jumatate de miliard de dolari.

Cat despre copiii lui Michael, Curtea Superioara din Los Angeles a amanat decizia finala pentru 3 august. Judecatorii vor probabil sa se asigure ca Paris, Prince si Blanket vor avea parte de o copilarie cat mai apropiata de cea oferita de Michael.

VIDEO PROTVPLUS.RO