Lisa Marie Presley: Mi-as fi dorit sa-l pot salva pe Michael de la moarte

Ultima actualizare: 08-10-2012 14:52
Michael Jackson, Lisa Marie Presley

Pentru prima data de la moartea lui Michael Jackson, fosta sotie a starului, Lisa Marie Presley, a acceptat sa vorbeasca pentru prima data despre megastar si despre ce a insemnat pentru ea decesul artistului.

Lisa Marie i-a marturisit lui Oprah Winfrey, in cadrul unui interviu realizat la resedinta vedetei din Londra, ca nimeni nu ar fi putut sa il salveze pe Michael Jackson de la o moarte prematura.

Aceasta a mai spus ca regreta ca nu a facut mai mult pentru a-i salva viata fostului sot.

"Stiu ca este naiv sa cred ca as fi putut sa il salvez, dar mi-am dorit acest lucru. Imi doresc sa-l fi sunat de mai multe ori, sa il intreb ce mai face. Regret ca nu am facut-o", i-a marturisit Lisa Marie lui Oprah.

"Daca el nu te dorea prin preajma, daca incercai macar sa il faci sa se confrunte cu ceva cu care el nu dorea, avea puterea de a te face sa dispari, lucru valabil chiar si pentru familia lui. Cred ca era ca un tren care se indrepta intr-o anumita directie si pe care nimeni nu putea sa il opreasca", a precizat Lisa Marie Presley.

In cadrul interviului, fosta sotie a starului a vorbit si despre ultima conversatie coerenta pe care a avut-o cu Michael Jackson.

"Eram departe, iar el voia sa vada ce mai fac. A incercat sa spuna ceva, pentru a vedea daca eu voi reactiona din punct de vedere emotional. Nu am facut-o. M-a intrebat daca il mai iubesc.I-am spus ca imi este indiferent. Nu i-a placut acel cuvant. A plans. La finalul convorbirii mi-a spus ca exista cineva care vrea sa il omoare pentru a pune mana pe averea si pe catalogul lui muzical ", isi aminteste aceasta despre convorbirea telefonica din 2005.

Lisa Marie Presley a tinut sa precizeze la finalul interviului ca nu va mai vorbi niciodata despre acest subiect dureros.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la varsta de 50 de ani, in urma unei supradoze de propofol.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO