Doctorul lui Michael Jackson isi pastreaza licenta de a profesa

Ultima actualizare: 04-11-2012 06:02

Esec pentru familia lui Michael Jackson. Un tribunal din Los Angeles a respins cererea inaintata de avocatii rudelor lui Michael, care vor ca doctorul lui personal sa nu mai practice medicina.

Conrad Murray nu mai are voie insa sa anestesieze personal pacientii care calca, inca, pragul clinicilor sale.

Tatal, mama si doi dintre fratii lui Michael au reusit cu greu sa ajunga in cladirea tribunalului, printre fani, pancarte si zeci de echipe de televiziune. S-au abtinut de la declaratii, in speranta ca demersul lor va avea castiga de cauza. Insa judecatorul care instrumenteaza cazul lui Conrad Murray a hotarat altfel.

Acesta a decis ca nu are autoritatea de a-i retrage licenta medicala doctorului Conrad Murray.

Dezamagiti, parintii lui Michael, impreuna cu La Toya si Jermaine, au parasit tribunalul. Asta nu inseamna ca au renuntat la lupta. Ei sunt hotarati sa obtina condamnarea doctorului Murray pentru ca i-a administrat megastarului o doza letala de sedative.

Pe de alta parte, la aproape un an de la moartea lui Michael Jackson, tatal sau si-a socat apropiatii cand a acuzat-o indirect pe mama cantaretului, Katherine Jackson, ca a avut o vina pentru sfarsitul megastarului.

Intr-o declaratie publicata pe site-ul tabloidului britanic News of the World, Joe Jackson sustine ca: "I-am spus ca nu ar fi murit, daca ar fi fost langa el, sa-i ridice moralul".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO