Avocatul lui Katherine Jackson: Nu ea l-a omorat pe Michael

14-06-2010 00:00


Katherine Jackson

La o zi de la socanta declaratie a lui Joe Jackson, avocatul mamei megastarului iese in apararea clientei sale. Adam Streisand spune ca afirmatiile tatalui lui Michael sunt false si de-a dreptul jignitoare.

Toata lumea stie ca doamna Jackson a fost intotdeauna o mama si o bunica iubitoare, iar ea si Michael au avut o relatie de-a dreptul speciala. In ceea ce-l priveste pe Joe Jackson, stim cu totii ce fel de om este. Nu inteleg de ce nu lasa familia sa-si revina dupa aceasta tragedie”, a declarat avocatul.

Nu doar Adam Streisand a fost cel care a sarit in apararea lui Katherine, ci si avocatul care se ocupa de averea starului.

Acuzatia lui Joe Jackson cum ca mama lui Michael ar fi vinovata de moartea artistului este absurda. Katherine a reprezentat un sprijin pentru star. Michael si-a iubit foarte mult mama, iar acest lucru reiese si din felul in care starul si-a impartit averea”, a marturisit reprezentantul cantaretului.

Joe Jackson nu a fost inclus in testament lasat de Michael si, se pare, ca indiferent de cat de mult ar incerca sa obtina anularea lui, nu va reusi.

Katherine Jackson a refuzat sa comenteze afirmatiile sotului.

Joe Jackson: Sotia mea Katherine este vinovata pentru moartea lui Michael

Sursa: TMZ.com

VIDEO PROTVPLUS.RO