"Another Day", ultimul single al lui Michael Jackson, pe Internet! VIDEO

04-01-2010 00:00
Sursa: x17online.com


Zilele trecute a fost postat pe Internet un nou single al lui Michael Jackson, „Another Day”. Se pare ca megastarul ar fi scris piesa impreuna cu Lenny Kravitz.

Anul trecut, pe 25 iunie, ziua in care Michael a murit, Lenny Kravitz a publicat o scrisoare, in care spunea ca a lucrat cu Michael Jackson la o piesa, care nu fusese scoasa inca pe piata.

"Am reusit sa lucrez cu Michael la o piesa nelansata inca si a fost cea mai uimitoare experienta prin care am trecut vreodata in studio-ul de inregistrari. Era foarte amuzant si radea tot timpul", marturisea Kravitz in scrisoarea sa.

In octombrie, o alta piesa semnata de Michael Jackson, intitulata "This Is It", a fost lansata postum, impreuna cu documentarul cu acelasi nume, care prezenta imagini de la repetitiile cantaretului pentru cele 50 de concerte pe care acesta ar fi trebuit sa le sustina la Londra incepand cu luna iulie a anului trecut.

Presa americana sustine ca familia Jackson se afla in posesia a aproximativ de 100 de cantece interpretate de Michael Jackson care nu au fost lansate inca pe piata. Printre acestea s-ar numara si cateva colaborari cu artisti importanti, precum Akon sau Will.i.am, membru al trupei The Black Eyed Peas.

VIDEO PROTVPLUS.RO