Horoscop zilnic 8 februarie 2016. Astazi, Sagetatorii isi pot gasi loc de munca, iar Taurii pot incasa niste bani

Ultima actualizare: 11-02-2016 07:11

Horoscop zilnic, 8 februarie, 2016, prezentat de Neti Sandu. Putem primi confirmari, sa luam bani, sa ni se dea castig de cauza si sa avansam cu lucrurile pentru care ne-am zbatut vreme indelungata.
 

Horoscop 2016 VARSATOR - Se poate sa primiti ceva in dar, poate e o zi speciala pentru voi, impliniti o varsta sau aveti parte de un succes, o recunoastere publica. Noutati, apare cineva care vrea sa fiti impreuna sau isi doreste sa colaborati la un proiect care aduce bani sa va bucurati de stima celorlalti din jur.

Horoscop 2016 PESTI - O sa se rezolve, poate chiar de la sine, o problema de sanatate si o s-aveti un randament mai bun la slujba, la scoala si la diversele activitati extraprofesionale. Se poate sa va pregatiti de o plecare la studii sau ca sa munciti, sa capatati experienta, e momentul vostru de afirmare, dupa un scurt stagiu pe undeva.

Horoscop 2016 BERBEC - Poate faceti un bilant financiar si vedeti daca v-ajung banii pentru o taxa, un impozit, sau pentru rata la banca. O sa va contacteze niste parteneri de afaceri sa munciti o luna, doua, la ceva care s-ar putea prelungi daca totul iese asa cum trebuie.

Horoscop 2016 TAUR - E posibil sa luati niste bani dintr-o colaborare sau o fi un surplus salarial care sa va dea o lejeritate de miscare. Poate va duceti direct la sefi sa le cereti o favoare, sa va inlesneasca niste chestiuni de serviciu, sa faceti lucruri de si mai buna calitate, pentru ca sunteti foarte capabili.

Horoscop 2016 GEMENI - Va invita cineva intr-un week-end  romantic si ar putea fi inceputul unei relatii care se va scrie fila cu fila, frumos de tot. O veste buna de la o comisie de examinare, poate legalizati o situatie, definitivati niste studii si o sa treceti la urmatorul nivel, la scoala, la serviciu.

Horoscop 2016 RAC - O sa va gasiti noi parteneri de afaceri si veti capata un plus de experienta, o sa va extindeti relatiile. Va pot intra ceva bani si sa acoperiti cheltuielile curente, sa va descurcati cu banii pana la urmatorul salariu, sa nu trebuiasca sa renuntati la niste lucruri sau sa va imprumutati.

Horoscop 2016 LEU - Va bucurati de o reusita a cuiva din familie, partenerul de viata poate aduce mai multi bani in casa in perioada asta. Noutati in sfera sentimentala - poate apare cineva sau acum aflati cand va avea loc o cununie civila sau nunta cuiva, daca nu chiar a voastra.

Horoscop 2016 FECIOARA - O sa gasiti cea mai avantajoasa solutie de a plati niste dobanzi mici pentru un credit bancar, apare vreo oferta de moment. Poate dati drumul unei noi afaceri la care va e gandul de multa vreme si o sa va mearga bine, Jupiter va sustine mult timp de-acum incolo.

Horoscop 2016 BALANTA - Va puteti gasi de lucru dar nu e graba, poate veti da de un job si mai bun, ca vine perioada voastra norocoasa din toamna. Voi va aflati intr-un crescendo energetic si lucrurile bune vin spre voi, se leaga frumos si o sa primiti si bani, va veti situa la alt nivel social, veti fi mai instariti.

Horoscop 2016 SCORPION - Poate va trebui sa dizlocati o suma de bani pentru altceva decat era programat si o sa le faceti o surpriza placuta alor vostri. Parca aveti mai mult curaj sa-i abordati pe sefi, dar e bine sa fiti precauti, sa vedeti in ce toane sunt si sa asteptati un moment prielnic sa le cereti sau sa le comunicati ceva.

Horoscop 2016 SAGETATOR - Puteti perfecta o situatie, sa legalizati un act, sa va angajati undeva sau poate semnati un act de proprietate. Sunt niste oameni care va curteaza sa lucrati impreuna sau sa plecati in vacanta, daca nu cumva le imbinati o bucata de vreme, o luna, doua.

Horoscop 2016 CAPRICORN - Poate o virati spre un alt domeniu, va fi ceva atragator si care va capata forma si continut in timp, nu de pe o zi pe alta. Se poate sa incasati niste bani, sa semnati un contract de munca, poate-l prelungiti daca v-a adus beneficii sau intrati intr-o forma de colaborare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO