Horoscop zilnic 4 iunie 2015. Astazi, Gemenii primesc bani in cont, iar Fecioarele intalnesc persoana cu care se pot casatori

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, 4 iunie 2015, prezentat de Neti Sandu. Atmosfera e destinsa si-nseamna ca n-o sa intampinam dificultati la tot pasul, ci o sa facem progrese, chiar daca in ritm de melc, macar nu stam pe loc.

Horoscop 2015 GEMENI - Demersurile care tin de bani dau roade si o sa incepeti sa adunati niste sume in cont, s-aveti si pentru altceva decat plata ratelor si a facturilor. O s-aveti parte de o reusita, vi se aproba o cerere, luati bani, lucrurile incep sa se miste altfel, mai bine adica.

Horoscop 2015 RAC - Intrevedere cu niste oameni de afaceri ca sa puneti bazele unui proiect, sa aveti bani de intretinere pentru taxele scolare si, in general, pentru cheltuielile casei. Invitatie la o cafea, o sa va dati toata osteneala sa-l convingeti pe partenerul de cuplu ca voi sunteti alesul, aleasa.

Horoscop 2015 LEU - Parca v-ar intra niste bani si o s-aveti sanse si in continuare sa bateti palma pentru un contract care o sa v-aduca, o sa vedeti, castiguri pe termen lung. Poate-i intindeti o mana de ajutor unei rude si se rezolva o problema de familie, veti strange si mai mult relatiile.

Horoscop 2015 FECIOARA - Sanse de promovare - or sa apara niste proiecte care va vor oferi posibilitatea sa va puneti in valoare toata gama de calitati si sa fiti si voi incantati de rezultate. Se poate sa apara cineva in viata voastra sentimentala si sa devina ceva serios care sa duca la casatorie.

Citește și
Horoscop
Horoscop zilnic 2 iunie 2015. Astazi, Fecioarele pot fi promovate la serviciu, iar Berbecii sunt invitati in oras
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Horoscop 2015 BALANTA - Poate organizati o excursie de maine-ncolo, plecati la mare, la munte sau in strainatate pe undeva si o sa fie o delectare sa vizitati locuri care sa va trezeasca amintiri frumoase. Poate faceti un efort financiar sa ajungeti la cineva care locuieste departe si doar de la voi se asteapta un ajutor.

Horoscop 2015 SCORPION - S-au adunat cam multe cheltuieli si o sa va straduiti din rasputeri sa le acordati prioritate lucrurilor cu adevarat importante si abia apoi micilor placeri. E momentul sa deveniti mai grijulii cu voi, sa faceti si niste investigatii medicale ca sa stiti exact cum stati.

Horoscop 2015 SAGETATOR - Sunt cateva lucruri de pus la punct la serviciu, in particular, trebuie sa reglati niste situatii ca sa mergeti mai departe in deplina legalitate. Se poate sa primiti un raspuns de la tribunal si sa speram ca va fi unul in favoarea voastra.

Horoscop 2015 CAPRICORN - O veste buna, o confirmare c-aveti voie sa incepeti munca si c-o sa castigati si banii de care-aveti nevoie, sa scapati de niste griji legate de partea financiara. O vizita neasteptata si poate se rezolva o chestiune de ordin sentimental si o sa fiti impacati cu voi, cu ceea ce vi se intampla.

Horoscop 2015 VARSATOR - E momentul sa faceti miscare, sa umblati un pic si la dieta ca sa fiti in forma, sa va pregatiti si de plaja, sa aratati traznet. E cineva care incearca sa va recucereasca, sa nu care cumva sa-i scapati printre degete si sa ramana neconsolata - persoana.

Horoscop 2015 PESTI - O sa mai cheltuiti niste bani pentru confortul alor vostri, dupa care o sa va luati un abonament la sala, sa va dezmortiti oasele, muschii, sa radiati fericire. Se poate sa va pregatiti de un eveniment festiv care va avea loc cat de curand si sa trageti un shopping pe cinste.

Horoscop 2015 BERBEC - Se pare c-o sa parafati niste acte, sa incheiati o situatie scolara, sau ca sa-ncepeti munca la un nou serviciu, sa va asigurati un venit constant. Reuniune colegiala, ca sa va bucurati de un succes si sa puneti la cale alte proiecte pentru mai tarziu.

Horoscop 2015 TAUR - O sa reveniti asupra unor clauze contractuale si o sa punctati ce v-ar interesa, ca sa va mearga mai bine in plan profesional, sa fie si satisfactie, nu numai munca. O sa va luati inima-n dinti sa va cereti drepturile banesti, c-asa e normal, cine are sa va dea bani, sa faca bine sa vi-i dea o data, ce mai tura-vura.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Horoscop zilnic 3 iunie 2015. Astazi, Varsatorii primesc bani in cont, iar Leii intalnesc o persoana de care se indragostesc
Horoscop zilnic 3 iunie 2015. Astazi, Varsatorii primesc bani in cont, iar Leii intalnesc o persoana de care se indragostesc

Horoscop zilnic, 3 iunie 2015, prezentat de Neti Sandu. O sa scoatem lista cu lucrurile pe care nu le-am terminat si ne stau pe cap si e momentul sa-i dam zor sa scapam definitiv de ele.

Horoscop zilnic 2 iunie 2015. Astazi, Fecioarele pot fi promovate la serviciu, iar Berbecii sunt invitati in oras
Horoscop zilnic 2 iunie 2015. Astazi, Fecioarele pot fi promovate la serviciu, iar Berbecii sunt invitati in oras

Horoscop zilnic, 2 iunie 2015, prezentat de Neti Sandu. Oricata bunavointa am avea, lucrurile nu ies tocmai usor azi, dar in niciun caz n-o sa ne lasam pagubasi, o sa ne dam tot interesul sa ducem lucurile la bun sfarsit.
 

Horoscop zilnic, 1 iunie 2015. Sagetatorii iau decizii in viata de cuplu, iar Balantele se pregatesc de o calatorie
Horoscop zilnic, 1 iunie 2015. Sagetatorii iau decizii in viata de cuplu, iar Balantele se pregatesc de o calatorie

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Sunt chestiuni mai vechi carora le vom veni, in sfarsit, de hac si o sa facem, o sa vedeti, progrese pe mai multe planuri.
 

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.